MäklarOfferter
Jonathan Jutbo
BetygStjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

För mig är våra hem bland det mest personliga vi har. Varje affär är unik och kräver ett stort personligt engagemang och noggranna förberedelser. När jag förmedlar ett hem är jag alltid lyhörd och lösningsorienterad, och jag lägger alltid dig och dina behov i fokus. Med högt ställda mål jobbar jag alltid för att ge dig en riktigt bra affär. Målsättningen för mig handlar inte bara om att uppnå dina förväntningar, utan att överträffa dem. Eftersom jag själv har flyttat tretton gånger i mitt liv så är jag fullt medveten om alla viktiga aspekter då det kommer till att sälja sin nuvarande bostad eller hitta sitt nya hem, men framför allt så vet jag hur viktigt valet av fastighetsmäklare verkligen är.

Jag tror att mitt stora intresse av att hjälpa människor samt min långa erfarenhet av försäljning från olika branscher har givit mig den kunskap och trygghet som gör att alla parter känner sig nöjda vid affärens slut.

Innan jag blev Reg. Fastighetsmäklare var jag mäklarassistent & borådgivare åt en av mäklarbranschens främsta mäklare samtidigt som jag studerade till fastighetsmäklare.

Under min studiegång så blev jag Finalist Årets Mäklarstudent 2021 i Sverige.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jonathan Jutbo, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jonathan Jutbo samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jonathan säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag som fastighetsmäklare anser att kommunikation och återkoppling är oerhört viktigt för ett lyckat samarbete. Där av finns jag tillgänglig dynget runt, oavsett vilket dag på veckan det gäller.

Ett återkommande ord för att beskriva mig efter ett avslutat samarbete är förtroendegivande, både från säljaren och köparens sida.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Som fastighetsmäklare strävar jag efter att maximera synligheten för mina försäljningar och nå ut till en bred publik. Genom vår hemsida lansfast.se skapar jag en professionell och informativ plattform där potentiella köpare kan utforska alla detaljer om de aktuella bostäderna. Dessutom utnyttjar jag andra ledande bostadsplattformar såsom Hemnet för att säkerställa att våra objekt når en större målgrupp.

Våra marknadsföringsinsatser sträcker sig också till sociala medier där vi delar visuellt tilltalande innehåll och lockande detaljer om våra försäljningar. Detta skapar engagemang och sprider budskapet till potentiella köpare och investerare genom olika kanaler.

För att ytterligare öka exponeringen på Hemnet.se använder vi Mäklartipset, vilket ger våra försäljningar extra synlighet och därmed ökar chanserna att nå ut till en ännu bredare och specifikt intresserad målgrupp.

Genom en kombination av en professionell hemsida, ledande bostadsplattformar och strategisk användning av sociala medier strävar jag som fastighetsmäklare efter att skapa en omfattande och lockande närvaro för varje försäljning, vilket i slutändan gynnar både säljare och köpare.

Rekommendationer (7)

Jonathan Jutbo har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 7 omdömen
Henrik D.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sundsvall

Jonathan gjorde ett mycket bra jobb och jag känner mig väldigt nöjd. Smidig försäljning.

Linnéa A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sundsvall

Jonathan är en duktig mäklare. Han är trevlig och ser helheten.

August G.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sundsvall

Jonathan skötte allt snabbt och bra. Marknaden var inte den bästa men han jobbade på bra och sålde till ett bra pris. Vi är nöjda.

Thimmy R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sundsvall

Jonathan är verkligen en superduktig mäklare som tog hand om min försäljning med ett stort engagemang och mycket drivkraft. Kan absolut rekommendera honom med 5/5 poäng!

Lämna omdöme

Här mäklar Jonathan Jutbo

Jonathan jobbar som mäklare i Sundsvall och Timrå.

Objekttyper

Jonathan förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jonathan erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jonathan

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jonathan

Jonathan Jutbo är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Stjärna4,9/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling SundsvallTorggatan 4, 852 32 SundsvallBrev sundsvall@lansfast.seTelefon 060 - 53 53 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare