Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa

Ditt självklara val i norra Dalarna!
Mitt i centrala Mora, vid Vasaloppsmålet, hittar du vårt trivsamma kontor. Där sitter vårt säljteam med 8 engagerade och positiva medarbetare, tillsammans med Dalarnas Försäkringsbolags 24 duktiga rådgivare på bank och försäkring. Välkomna att besöka oss i den nyrustade anrika byggnaden fr tidigt 1900-tal. Vi ser fram mot att få hjälpa just dig!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Mora & Orsa
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Lisa Bertilsson mäklare
Lisa Bertilsson

Som person är jag noggrann, engagerad och målinriktad och jag brinner verkligen för mitt yrke. Mitt mål i varje affär är att gå in med ett stort personligt engagemang och att mina kunder ska känna sig trygga och prioriterade genom hela processen. Jag ger mig aldrig förrän mina kunder är nöjda. Att köpa och sälja bostad är oftast en av de största affärer man gör i livet och det är en ära att få...

Mäklare Lisa Bertilsson
Emma Tysk mäklare
Emma Tysk

Engagerad, trygg och kunnig! Jag har en stark lokal förankring och har arbetat på bostadsmarknaden i Mora, Orsa och Älvdalen i 15 år. Min drivkraft är bra och trygga affärer med 100% nöjda kunder!

Mäklare Emma Tysk
Mäklarbild saknas
Marie-Louise Frisk

Marie-Louise Frisk är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Mora, Färnäs, Garsås, Nusnäs, Sollerön, Venjan, Våmhus, Orsa, Skattungbyn, Älvdalen, Idre och Särna.

Mäklare Marie-Louise Frisk
Mäklarbild saknas
Anders Viktorsson

Anders Viktorsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Mora, Färnäs, Garsås, Nusnäs, Sollerön, Venjan, Våmhus, Orsa, Skattungbyn, Älvdalen, Idre och Särna.

Mäklare Anders Viktorsson
Mäklarbild saknas
Jonathan Kullberg

Jonathan Kullberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Mora, Färnäs, Garsås, Nusnäs, Sollerön, Venjan, Våmhus, Orsa, Skattungbyn, Älvdalen, Idre och Särna.

Mäklare Jonathan Kullberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Mora och mäklare i Orsa.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa
Strandgatan 6A
79230 Mora

mora@lansfast.se

0250-571100

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mora & Orsa?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.