PI Fastighetsförmedling

PI Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
PI Fastighetsförmedling

Vi är ett nytänkande mäklarföretag med flera års erfarenhet av att förmedla bostäder. Vi har skapat en idé för alla att förverkliga sina bostadsdrömmar. Med oss på PI Fastighetsförmedling ges alla samma möjligheter. Ett FAST ARVODE oavsett vart du bor och hur du bor.

Vi är din personliga mäklare med hög närvaro, proffesionellt och tryggt arbete med god lokalkännedom.Tillsammans skräddar syr vi din försäljning efter dina behov och önskemål.

Tiderna förändras och vi följer med. Vi erbjuder digitala lösningar för köpare, säljare och visningsbesökare samt är flexibla.

Vi förmedlar permanentboende, fritidsboende, bostadsrätter, tomter och nyproduktion i Mora, Orsa, Älvdalen och Malung-Sälens kommun, även fjällboende i Sälenfjällen, Idrefjäll, Himmelfjäll, Fjätervälen, Grövelsjön och Orsa Grönklitt.

PI Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Ida Larsson mäklare
Ida Larsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Ida Larsson
Mäklarbild saknas
Kristin Jauch

Kristin Jauch är mäklare på PI Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, tomter, villor i Härjedalen, Malung-Sälen, Mora, Orsa och Älvdalen.

Mäklare Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Kyrkogatan 35
792 30 Mora

info@pifastighet.se

0250-34000

www.pifastighet.se

Är du kontorschef på PI Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis