Vix Fastighetsförmedling

Vix Fastighetsförmedling

Vix Fastighetsförmedling

Vix Fastighetsförmedling grundades med visionen att erbjuda våra kunder en premiumprodukt som är personlig och individanpassad för just din bostadsaffär.

Vår ambition är att vara mäklarföretaget som leverera högsta standard och som sätter kundens bästa i fokus för att uppnå bästa möjliga resultat och långvariga relationer.

I vår strävan att efterleva en hög standard och kundnöjdhet genomsyras vår tjänst av ett stort engagemang, professionalitet och högt ställda krav på kvalitet. Hos oss vill vi att du ska känna dig trygg före, under och efter affären.

Vix Fastighetsförmedling är ett fristående fastighetsmäklarföretag som hjälper dig som vill köpa eller sälja lägenhet, villa, tomt, gård eller fritidshus.

Denna affär är för viktig för att inte välja en engagerad och riktigt bra fastighetsmäklare, välkommen att höra av dig till oss så kan vi prata mer om hur just vi kan hjälpa dig.

Våra mäklare

Victor Gustafsson mäklare
Victor Gustafsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris! Först när du är nöjd kan jag bli nöjd!

Mäklare Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling
Kyrkogatan 4
792 30 Mora

info@vixfast.se

073-065 39 22

vixfast.se

Är du kontorschef på Vix Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis