Danfors Fastighetsförmedling

Danfors Fastighetsförmedling

Huvudkontor 5 av 5 i betyg

Telefon: 0430 282 50 E-post: info@danfors.se Hemsida: danfors.se

Danfors Fastighetsförmedling är den 117:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 4 mäklare fördelat på 2 mäklarkontor.

Danfors Fastighetsförmedling

1994 grundade Håkan Danfors en mäklarbyrå på västkusten som fick namnet Danfors Fastighetsförmedling. Det är en oberoende mäklarfirma som inte tillhör någon kedja eller bank och kan därför skräddarsy varje försäljning efter de förutsättningar och önskemål som finns. Idag har Danfors Fastighetsförmedling mäklarkontor i Mellbystrand och Laholm och med engagerade och pålästa mäklare arbetar de nära sina kunder för att hjälpa dem till riktigt lyckade bostadsaffärer. Det som kännetecknar Danfors Fastighetsförmedling mest är deras närvaro på den lokala bostadsmarknaden. Genom en bred marknadsföring, ett stort kontaktnät och god lokalkännedom förmedlar de villor, radhus, bostadsrätter och fritidshus.

Tips till säljare

Det är viktigt att du anlitar en fastighetsmäklare som du känner stort förtroende för när du ska sälja ditt hus eller din bostadsrätt. På Danfors Fastighetsförmedling arbetar mäklare med lång erfarenhet och god lokalkännedom som kan guida dig genom försäljningsprocessens alla steg. Att sälja en bostad är en stor affär och det är viktigt att du som säljare känner dig trygg med din mäklare. Mäklare på Danfors Fastighetsförmedling arbetar med stort fokus på varje objekt som ska förmedlas och anpassar varje försäljning efter de förutsättningar och behov som finns. Mäklaren anordnar till exempel gärna enskilda visningar för att ge alla intresserade köpare möjlighet att komma och få den information de behöver om huset eller bostadsrätten.

Innan fotograferingen av bostaden och visningarna kan mäklaren på Danfors Fastighetsförmedling ge tips om vad som är bra att tänka på för att bostaden ska se så inbjudande ut som möjligt. Det kan till exempel handla om att städa och plocka bort prydnadssaker i rummen, plocka undan personliga fotografier och fylla huset med fräscha blommor och tända ljus. Glöm inte heller bort att utomhusmiljön! Kör till exempel undan bilen och ställ undan cyklar och eventuella barnvagnar. Mäklaren hjälper också till med upprättande av köpekontrakt och administrationen runt lagfart, kapitalvinstberäkning och deklaration av försäljningen.

Tips till köpare

Läs alltid noggrant igenom objektsbeskrivningen och andra dokument som finns om bostaden. Funderar du på att köpa en bostadsrätt är det också bra att läsa bostadsföreningens senaste årsredovisning och om det är ett hus är det viktigt att gå igenom besiktningsprotokoll om ett sådant finns eller anlita en egen besiktningsman. Din mäklare på Danfors Fastighetsförmedling kan också hjälpa till att göra en boendekostnadskalkyl som ger en god överblick över utgifter i samband med husköpet och boendet. Du är också alltid välkommen att kontakta mäklaren på Danfors Fastighetsförmedling om det dyker upp frågor och funderingar under köpprocessen.

Bostadsvärdering med Danfors Fastighetsförmedling

Danfors Fastighetsförmedling erbjuder kostnadsfria värderingar inför en försäljning. Vill du omvärdera ditt boende för att kunna förhandla med banken om bolånet och boräntorna erbjuder även Danfors Fastighetsförmedling denna tjänst. Det kan vara en god idé när det är dags att lägga om lånen eller inför en större renovering.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Danfors Fastighetsförmedlings kontor

Jämför
mäklare gratis