JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare

JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Lokal, traditionell och nytänkande.
Letar du efter ett boende som förverkligar dina drömmar? Står du i begrepp att sälja ditt hus? I båda fallen står du förmodligen inför ett av de viktigaste besluten i livet. Då gäller det att kunna känna sig trygg med sin mäklare.

JÖRNKVISTS är en lokal mäklare med många års erfarenhet, och verkar starkt i kustbandet från Halmstad i norr via Laholm med närorter och omnejd, Mellbystrand, Skummeslövsstrand och ner till Båstad i söder. Hos oss är det du som är viktig, och vi erbjuder en heltäckande service för trygga och professionella resultat. Vi arbetar traditionellt och nytänkande, då vi förutom att se till att du alltid får bästa service när du köper och säljer, även lägger mycket stor vikt vid att skräddarsy våra uppdrag.

Varmt välkommen!

JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Fredrik Jörnkvist

Har arbetat och följt den lokala fastighetsmarknaden sedan snart 30 år och har lång erfarenhet av vad som innebär att leverera din bästa bostadsaffär. Marknadsekonom fil kand, och även högskoleutbildad fastighetsmäklare. Uppvuxen på orten och kan alla gator och torg utan och innan. Aktiv, naturligt noggrann och ser alltid möjligheter. Bor i Mellbystrand.

Mäklare Fredrik Jörnkvist

JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare
Stora Strandvägen 6, Centrumhuset
312 72 Skummeslövsstrand

info@jornkvists.se

0430-77 77 80

www.jornkvists.se

Är du kontorschef på JÖRNKVISTS Kustnära Mäklare?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis