Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Tove Pernhult, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Toppmäklare

Tove
Pernhult
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Tove Pernhult

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tove?

Driven, skicklig och engagerad beskriver mig i tre utmärkta ord. Det bästa jag vet är att få prestera och leverera det absolut bästa resultatet till både er som skall sälja och köpa bostad. Med tävlingsinstinkten ut i fingertopparna blir därför mitt mål att uppnå detta i varje enskild affär.

Jag har ända sedan mitt första år som mäklare legat i topp tre bland dem som säljer flest bostadsrätter med flest rekommendationer. Det resultatet är omöjligt utan en mycket hög kundnöjdhet.

Ett samarbete med mig speglar ett stort personligt engagemang, där vi tillsammans finner Den bästa lösningen för just er.

Vad skiljer Tove Pernhult från andra mäklare?

Genom mitt genuina engagemang, min lyhördhet och affärsmässighet är förutsättningarna exemplariska för att hjälpa dig till en riktigt lyckad bostadsaffär. Jag får många av mina uppdrag på rekommendationer av tidigare kunder och det är för mig den bästa belöningen!

Eftersom jag är verksam i min egen hemstad blir affärerna än viktigare då jag träffar mina kunder, både köpare, säljare och spekulanter i min vardag. Kommunen är liten och därför måste varje affär bli 100% bra!

Jag älskar mitt jobb och lägger ner mycket tid och energi för högsta möjliga kundnöjdhet, jag är tillgänglig 24/7 och ger mig inte förrän vi har ett riktigt bra resultat.

Hur marknadsför Tove sina bostadsförsäljningar?

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har ett utav marknadens kraftigaste och mest genomtänkta marknadsföringspaket. Vill du veta mer om detta och hur jag lägger upp mina bostadsaffärer föreslår jag ett kostnadsfritt första möte med mig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-14.

Tove säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
Tove erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Tove Pernhult
är mäklare på

Är du Tove Pernhult?
Logga in och redigera din presentation här.