Ivan Petkovski, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Ivan
Petkovski
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Ivans rekommendationer

Om Ivan Petkovski

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ivan?

Med mer än 12 års erfarenhet inom försäljningsbranschen anser jag att nyckeln till en lyckad affär är engagemang, kunskap och hög servicekänsla. För mig är det inte bara resultatet som är det viktiga utan även vägen dit. Min ambition är att du som säljare ska kunna känna dig trygg genom hela processen, för att sedan få marknaden bästa pris - för just din bostad!

Vad skiljer Ivan Petkovski från andra mäklare?

Med tanke på hur betydande en bostadsaffär är förstår jag vikten av att ha en närvarande och trygg mäklare som alltid finns till hands för att svara på just dina frågor, därför är jag alltid tillgänglig på telefon och sms, oavsett när.

För mig är det viktigt att inte bara agera bostadsförmedlare, utan även affärspartner. Jag vill med hjälp av min erfarenhet och kunskap inom området inkludera och coacha dig som säljare genom hela försäljningen, för att du ska ha full inblick i alla steg som sker och känna dig trygg i besluten du tar.

Slutligen vet jag också att engagemang är en avgörande faktor vid en bostadsförsäljning, vilket är varför jag alltid ger mer än 100% vid varje enskild bostadsförmedling.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Majorna är en av Göteborgs mest spännande stadsdelar som erbjuder allt från karaktäristiska landshövdingehus till klassiska funkislägenheter, vilket gör att det finns något för alla. Att bo mitt i stan med ändå ha närhet till större grönområden är svårslaget, vilket gör Majorna till ett attraktivt område.

Hur marknadsför Ivan sina bostadsförsäljningar?

Jag vill nå alla, både aktiva och passiva spekulanter. Det gör jag genom vår stora marknadsföringskampanj. Tack vare vårt unika sätt att arbeta har vi i 11 år i rad fått bättre betalt än våra konkurrenter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-02-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ivan säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Ivan erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ivan Petkovski
är mäklare på

Är du Ivan Petkovski?
Logga in och redigera din presentation här.