Elias A Rabogliatti, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Elias
A Rabogliatti
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Elias rekommendationer

Om Elias A Rabogliatti

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elias?

Människor i min omgivning definierar mig som en stabil och orädd personkännare. Jag är mycket angelägen om hög transparens mellan köpare och säljare under hela processen. På så sätt skapar vi hög kvalitet och god kommunikation i affärens alla led. Mycket viktigt är också att sätta rätt förväntningar för att sedan kunna överträffa dessa. Det är vad jag skulle förvänta mig som säljare varpå vad du ska kunna förvänta dig av mig.

I mitt dagliga arbete ser jag samtliga människor jag träffar och talar med som en kund och behandlar därför alltid alla med samma intresse, respekt och engagemang. Målet är att alla ska förstå min genuina entusiasm för just deras situation. Detta arbetssätt hjälper mig att skapa långsiktiga relationer vilket är av största vikt i en marknad utsatt för hög konkurrens.

Med Länsförsäkringars starka varumärke och samarbete mellan bank, försäkring och fastighetsförmedling i ryggen får jag optimala förutsättningarna till att hjälpa människor till sitt livs affär!

Vad skiljer Elias A Rabogliatti från andra mäklare?

Vid förmedlingen av din bostad behandlar jag varje enskild detalj och situation som om det vore min egen. Fokus i arbetet ligger i att skapa tryggheten i affären. Detta skapas genom att inkludera kunden fullt ut i processen och coacha kunden till att ta de rätta besluten.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det råder idag delad mening om Mölndals villamarknad. Köparna fokuserar till stor del av på vad media skriver och säljarna lyssnar till större del på vad vi mäklare meddelar. Det vi kan fastslå är att man idag kan påverka sin egen försäljning på ett bredare plan. Att du som säljare tar din försäljning på allvar är idag därför av största vikt. Allt från faktainsamling till styling påverkar slutpriset i större mån än tidigare. Med rätt fokus finns fortfarande stora möjligheter att som säljare göra sig en riktigt bra affär!

Hur marknadsför Elias sina bostadsförsäljningar?

Vi lägger stort fokus på marknadsföringen och marknadsför din bostad på attraktiva bostadssajter såsom Hemnet m.m Jag lägger även upp din bostad på lansfast.se där vi har 1,7 miljoner unika besökare/månad. Din bostad matchar även mot vårt breda spekulantregister som vi jobbar aktivt för att alltid bredda ytterligare. Vi publicerar och lägger även stor vikt vid riktad annonsering på Facebook och Instagram. Bred marknadsföring är viktigt för att fånga upp så många spekulanter som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-05-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Elias säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Elias erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Elias A Rabogliatti
är mäklare på

Är du Elias A Rabogliatti?
Logga in och redigera din presentation här.