MäklarOfferter

Camilla Berg

Mäklare på Fastighetsbyrån

Camilla Berg
BetygStjärna4/5
Fastighetsbyrån

Med en bakgrund som salsalärare och mina första erfarenheter av mäkleri i Spanien så skiljer jag ut mig från mängden.

Som mäklare är jag genuint intresserad av att hjälpa till. Jag lyssnar på mina kunder för att på riktigt förstå mina kunder och de utmaningar de står inför. Sedan tror jag det är viktigt att jag är öppen och transparent. Det går inte att försöka mörka eller skönmåla som mäklare, det är bättre att vara ärlig och ta upp de eventuella problem som finns.

Det roligaste med att vara mäklare är att få träffa så många underbara människor. Det känns stort att få vara en Mäklare genom livet, där jag kan göra skillnad för människor i livets alla skeden. Sedan är det förstås riktigt kul med alla rekordförsäljningar och att ha kunnat sälja bostäder hemmavid i Morgongåva, Heby, Östervåla och Vittinge med omnejd.

Jag vill bli din mäklare genom livet.

Camilla Berg - Mäklaren genom livet.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Camilla Berg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Camilla Berg samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Camilla säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder nöjda och hjälpa människor till en ny bostad i livets alla skeden. Eller annorlunda uttryckt att vi med hårt arbete och stort hjärta får möjlighet att vara det vi på Riksmäklaren kallar Mäklaren genom livet.

Vi vet att det inte finns några genvägar till ett högt försäljningspris, hårt arbete och stort engagemang är det som ger resultat. Som ett lokalt familjeföretag i Uppsala vet vi även hur betydelsefullt den personliga kontakten är. Vi kommer därför hela tiden under säljprocessen finnas tillgängliga för dig med de frågor som du kan ha. I rådande bostadsmarknad är det viktigt att du anlitar en mäklare som tar sig tid för alla spekulanter. Varje spekulant är en potentiell köpare och det är därför viktigt att din mäklare tar sig tid att visa- och svara på frågor om bostaden. Du som väljer att anlita en mäklare från Riksmäklaren, gör det för att du vet att du får just detta, att vi tar oss tid för varje spekulant - vi är mäklaren genom livet.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har på Riksmäklaren en lång tradition av att fungera som mediabyrå åt våra kunder för att du som säljare ska få ut största möjliga exponering. Vi vet hur vi kan hitta köpare till din bostad - och det gör vi med en innovativ marknadsföring och våra mäklares stora engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för din försäljning. Vi gör allt för att ge dig bästa möjliga pris för din bostad. Den bästa effekten av marknadsföring nås när flera kanaler kombineras.

Rekommendationer (1)

Camilla Berg har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4 / 5Baserat på 2 omdömen
Joel S.+6 mån.
Sålde villa i Uppsala

Jag kan rekommendera andra att välja Camilla som mäklare. Hon var trevlig och kändes genuin. Camilla skötte försäljningen bra!

Lämna omdöme

Här mäklar Camilla Berg

Camilla jobbar som mäklare i Sala och Heby.

Objekttyper

Camilla förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Camilla erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Camilla

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Camilla

Camilla Berg är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Sala
Stjärna4/5
Fastighetsbyrån SalaFredsgatan 22, 733 30 SalaBrev sala@fastighetsbyran.seTelefon 0224 - 853 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare