MäklarOfferter

Agentur Fastighetsförmedling

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Agentur Fastighetsförmedlings samtliga 4 mäklare och 2 kontor.

Agentur Fastighetsförmedling
Kontor2
Mäklare4

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Agentur Fastighetsförmedling, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Agentur Fastighetsförmedling samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Agentur Fastighetsförmedling - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Agentur Fastighetsförmedlings samtliga kontor ligger.

Om Agentur Fastighetsförmedling

Agentur Fastighetsförmedling är en ung mäklarbyrå med fokus på exklusivitet och kvalitet. Firman grundades av fastighetsmäklarna Julia Nordin och Malin Jakobsson 2016. Genom att erbjuda hög kvalitet och service samt ett stort personligt engagemang vill Agentur Fastighetsförmedling vara din professionella mäklarfirma när du ska sälja eller köpa en bostad. Mäklarfirman kan även hjälpa till med förmedling av kommersiella fastigheter. Bostads- och mäklarbranschen är i ständig förändring och Agentur Fastighetsförmedlings mål är att alltid vara uppdaterade på ny teknik och ligga i framkant när det kommer till marknadsföring och säljmetoder. Mäklarbyrån är inte bunden till någon bank eller något försäkringsbolag utan kan forma sitt eget arbetssätt och knyta viktiga samarbetspartners till sig.

Idag har Agentur Fastighetsförmedling mäklarkontor i Arvika och sedan 2020 är Agentur Fastighetsförmedling också en franchisekedja. Den första franchisetagaren startade i Örebro län med mäklarkontor i Kumla. Agentur Fastighetsförmedling söker hela tiden nya mäklare som brinner för yrket och vill fortsätta att utvecklas. Det är viktigt att mäklaren alltid sätter kunden i fokus och är beredd att göra det lilla extra som överträffar kundens förväntningar.

Bostadsförsäljningen – en stor affär

För många kunder är bostadsaffären den största affären man gör i sitt liv och därför ska inget lämnas åt slumpen. Mäklare på Agentur Fastighetsförmedling arbetar noggrant och effektiv med alla delar i försäljningsaffären, från värderingen till ett påskrivet avtal. Under förberedelserna läggs mycket tid åt att förbereda bostaden och göra den så attraktiv som möjligt för att locka många spekulanter till visningen. Agentur Fastighetsförmedling arbetar nära både stylister och fotografer. Att presentera hemmet på ett hemtrevligt, stilrent och modernt sätt ökar chanserna till en lyckad försäljning. Stylisterna roll är därför att lyfta fram bostadens unika egenskaper och få potentiella köparen att känna sig som hemma. Fotografen är också en mycket viktig del i förberedelsearbetet. Bilderna ska presentera hemmet på ett korrekt sätt och väcka nyfikenhet. Marknadsföringen av bostaden skräddarsys sedan för att passa kunden och objektet bäst. Under visningen finns mäklaren från Agentur Fastighetsförmedling på plats redo att svara på spekulanternas frågor och funderingar. Mäklaren styr sedan med stor kunskap och erfarenhet försäljningsprocessen framåt med budgivningen, kontraktsskrivningen och till sist tillträdet när den sista betalningen överförs och nycklarna lämnas över till den nya ägaren.

Snabb och enkel värdering

När du ska sälja en villa, ett radhus, en bostadsrätt eller ett fritidshus är du välkommen att kontakta Agentur Fastighetsförmedling för en kostnadsfri värdering. Mäklaren tittar på husets läge, skick och ålder men även på hur den aktuella bostadsmarknaden är och vilka priser liknande försäljningar i området genererat. Att får en rimlig värdering är starten på en bra bostadsaffär. Väljer du sedan att anlita en fastighetsmäklare från Agentur Fastighetsförmedling kommer du att få hög kvalitet och serviceanda genom hela försäljningsprocessen. På Agentur Fastighetsförmedlings webbsida finns ett webbformulär som du enkelt fyller i om du vill boka en tid för en kostnadsfri värdering.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare