Alexandra Jönsson, Mäklare på Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad

Alexandra
Jönsson
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Alexandra Jönsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Alexandra?

Det bästa med mitt jobb är att jag får använda mina specialistkunskaper inom byggteknik, bostadsjuridik och försäljning. En stor del handlar om förberedelser, rådgivning och optimering av bostaden och dess förutsättningar inför en försäljning. En annan otroligt viktig del för mig i mitt dagliga arbete är att få köparna att känna sig trygga och välinformerade. Detta minimerar risker för konflikter och oförutsedda händelser i framtiden för både mina köpare och säljare vilket jag anser vara en viktig uppgift för oss fastighetsmäklare. Sedan 2019 är jag också franchisetagare för Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte. Det ger mig möjlighet att få dela med mig av mina erfarenheter och coacha nya mäklare vilket jag tycker är otroligt givande för min personliga utveckling.

Vad skiljer Alexandra Jönsson från andra mäklare?

Jag är en mäklare som älskar mitt jobb och mina köpare och säljare säger att det märks!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vårt verksamhetsområde omfattas av Vasastaden, Inom Vallgraven, Guldheden, Johanneberg, Strömmensberg, Stampen, Kungshöjd, Lorensberg, Gårda Almedal, Kallebäck, Örgryte, Björkekärr, Munkebäck, Lunden, Olskroken, Vidkärr, Kålltorp och Bagaregården.

Som Sveriges största mäklare kan vi erbjuda det bästa och senaste för våra kunder. Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt. Vi gör även alltid en matchning mot vårt ständigt uppdaterade och aktiva spekulantregister.

Med en bra lokalkännedom, våra unika produkter så som På gång och våra tjänster Säljcoachen och Köpcoachen är vi väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl säljare som köpare. Vårt nära samarbete med Swedbank skapar effektivitet i bostadsaffären genom snabba, smidiga lånelöften och fördelaktiga bolån. Vi har även ett nära samarbete med Juristbyrån som står till tjänst för både köpare och säljare.

Vi erbjuder välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som alltid arbetar målmedvetet och affärsmässigt i varje uppdrag med hög kunskap och erfarenhet. Detta har gett oss många nöjda och återkommande kunder.

Vilken fas du än befinner dig i är du alltid välkommen till oss Fastighetsbyrån med dina frågor.

Hur marknadsför Alexandra sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostäder i alla tänkbara kanaler. Hemnet, vår egen hemsida som är Sveriges största bostadsportal efter Hemnet samt både print och digitala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-08.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Alexandra säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Alexandra erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Alexandra Jönsson
är mäklare på

Är du Alexandra Jönsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis