Erik Olsson Vellinge

Erik Olsson Vellinge

Erik Olsson Vellinge

Våra mäklare i Vellinge hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 10 åren.
Vi förstår att en bostadsaffär är en av livets största affärer. Vi vill att det även ska bli en av livets bästa. Hör av dig till våra kunniga mäklare om du planerar att köpa eller sälja din bostad i Vellinge kommun.
Mitt i centrala Skanör har vi vårt kontor. Här jobbar mäklare med erfarenhet av att förmedla bostäder i hela kommunen och tack vare deras expertis är vi idag marknadsledande i området. Eftersom många som köper bostad i kommunen kommer utifrån – utlandssvenskar och stockholmare som söker sommarbostäder, men även människor från hela världen, så är det viktigt att våra mäklare kan området utan och innan. Därför är det ingen tillfällighet att alla tre också bor i kommunen. Detta har naturligtvis skapat ett stort kontaktnät – och återkommande kunder.
Med sin långa erfarenhet och kunskap om kommunen engagerar de sig gärna lite extra. Vill du ha tips om området? Vill du veta var du kitesurfar, eller är du kanske sugen på en golfrunda? Fråga bara. Våra mäklare i Vellinge kommun ordnar regelbundet kundevent så som golftävlingar, hundföreläsningar och historiekvällar och de har långa relationer med våra kunder. De har ett genuint intresse och engagemang för kommunen. Och för alla som bor här.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Anders Thulin mäklare
Anders Thulin

Driven, tillgängligt och en gedigen erfarenhet kring försäljning från många olika branscher.

Mäklare Anders Thulin
Mäklarbild saknas
Rolf Thulin

Rolf Thulin är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar radhus, villor i Vellinge, Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Mäklare Rolf Thulin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vellinge.

Erik Olsson Vellinge
Mellangatan 66
Skanör

anders.thulin@erikolsson.se

0707234452

Är du kontorschef på Erik Olsson Vellinge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.