Malmöhus Mäklarna

Malmöhus Mäklarna

Malmöhus Mäklarna

Malmöhus Mäklarnas specialitet är att se potentialen i varje bostadsaffär och matcha säljare med rätt köpare. Vi tar hand om hela processen för att skapa maximalt värde för alla parter. Med lång erfarenhet och högsta ambitionsnivå vet vi hur man driver värdeskapande bostadsaffärer. Vi ser fram emot att hjälpa er!

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Eva Strandh

Eva Strandh är mäklare på Malmöhus Mäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Vellinge, Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Mäklare Eva Strandh
Mäklarbild saknas
Elin Strandh

Elin Strandh är mäklare på Malmöhus Mäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Elin Strandh
Mäklarbild saknas
Lina Renwall

Lina Renwall är mäklare på Malmöhus Mäklarna och förmedlar bostadsrätter, villor i Fosie, Husie, Hyllie, Kirseberg, Limhamn-Bunkeflo, Malmö Centrum, Oxie, Rosengård, Södra Innerstaden och Västra Innerstaden.

Mäklare Lina Renwall
Mäklarbild saknas
Staffan Strandh

Staffan Strandh är mäklare på Malmöhus Mäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vellinge, Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Mäklare Staffan Strandh

Malmöhus Mäklarna
Östra Fädriften 45
236 36 Höllviken

info@mhus.se

040-45 01 60

www.mhus.se

Är du kontorschef på Malmöhus Mäklarna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis