Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Västra Centrum

Erik Olsson Västra Centrum

5 av 5 i betyg
Erik Olsson Västra Centrum

Våra mäklare i Västra Centrum hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Vi tror däremot på våra metoder och vårt sätt att jobba. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 14 åren.

Gatu- och områdesnamn som vittnar om stadsdelarnas historia finner ni överallt. I Linnéstaden finns bland annat Kommendantsängen och Plantagegatan. Sen har vi Masthugget, Jungmansgatan och Kaptensgatan som återknyter till verksamheter i hamnen. Idag räknas områdena Masthugget, Majorna, Klippan, Kungsladugård och Sandarna till Västra Centrum.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Västra Centrum
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Rebecca Norman mäklare
Rebecca Norman

Lyhörd och engagerad mäklare som alltid brinner för att prestera med hög kvalitet! Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa. Jag är övertygad om att nyckeln till framgång är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på dina behov - detta är självklara egenskaper hos mig.

Mäklare Rebecca Norman
Sarah Tveit mäklare
Sarah Tveit

Min långa erfarenhet inom försäljning och de höga slutpriserna jag uppnår.

Mäklare Sarah Tveit
Rebecca Damgren mäklare
Rebecca Damgren

Med snart 10 års erfarenhet av mäklaryrket vet jag vad som krävs för en lyckad försäljning och jag strävar alltid efter att göra det lilla extra för att nå dit! Jag är otroligt mån om att mina kunder skall känna sig mer än nöjda efter avslutad bostadsaffär och vilja rekommendera mig vidare. För att uppfylla detta ställer jag stenhårda krav på mig själv och med ett brinnande engagemang och...

Mäklare Rebecca Damgren
Mäklarbild saknas
Aras Ali

Aras Ali är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Alingsås, Angered, Annedal, Askim, Backa, Bengtsfors, Bergsjön, Bergum, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Bollebygd, Borås, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Dals-Ed, Essunga, Falköping, Färgelanda, Grästorp, Gullspång, Gunnared, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs...

Mäklare Aras Ali

Erik Olsson Västra Centrum
Odinsgatan 2
Göteborg

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Västra Centrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.