MäklarOfferter
Jessica Larsson
BetygStjärna4,5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mitt engagemang i varje affär är unikt. Jag är uppvuxen i en sportfamilj med tävlingshjärna från barnsben vilket skapar ett driv inom mig. Inte bara ett driv för att göra en snabb försäljning till rekordpris - jag har ytterligare ett driv att genom en kvalitativ tjänst med fokus på trygghet för parterna överträffa mina säljares förväntningar och på så sätt skapa kundnöjdhet på en ny nivå.

Jag vill att både mina köpare och säljare efter en genomförd affär ska ha ett så pass högt förtroende till mig som sin mäklare att de utan tvekan vill återkomma till mig vid nästa försäljning.

Att någon litar på mig så pass mycket att jag får förtroendet att ha inflytande på deras största affär i livet - det är inget jag tar för givet utan något jag förvaltar med största respekt.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jessica Larsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jessica Larsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jessica säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Med en unik bakgrund som egenföretagare, bostadsfotograf och mäklarassistent står jag idag med bredare erfarenhet än många andra mäklare. Jag har genom åren samlat på mig gedigen kunskap inom alla olika områden i försäljningsprocessen och vet därför vad som maximerar förutsättningarna till att nå det högsta möjliga slutpriset.
Men jag är inte bara en tävlingsmänniska som strävar efter höga slutpriser. För mig är kundrelationerna minst lika viktiga. Mervärden såsom tillit, förtroende och tät kommunikation till både säljare och köpare särskiljer mig från mängden.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi fokuserar idag på en tjänst som vi utvecklat som vi kallar EO Digital. Detta ingår i min mäklartjänst och går ut på att vi marknadsför din botad på sociala kanaler. Jag kan nästan garantera att EO Digital marknadsför din bostad bredare i sociala kanaler än alla andra mäklarfirmor i dagsläget.
Något annat som gör att min tjänst sticker ut är att vi på Erik Olsson har egna anställda fotografer som arbetar inhouse endast hos oss. Jag kan med handen på mitt fofografhjärta säga att de är de bästa bostadsfotografer som du kan hitta. Bilderna är för mig något av det viktigaste i tjänsten då de lockar spekulanterna till din visning så att jag sedan får möjlighet att bearbeta dem.
Självklart bearbetar vi mina befintliga spekulanter på VIP-marknaden redan innan vi publicerar din annons någonstans. Här får vi ett extra förhandlingsläge.
Med silren planritning, målande texter och marknadens bästa bilder skapar jag visningsmaterial i form av kvalitativa broschyrer - både digital och fysisk form.

Rekommendationer (1)

Jessica Larsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Hans L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Nyköping

Allt har fungerat jättefint med Jessica och hon var väldigt proffsig i sin presentation. Hon skötte försäljningen perfekt och priset blev en aning mer än vad jag vågat hoppats på. Rekommenderar absolut Jessica vidare till andra bostadssäljare!

Gabrijela M.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Nyköping

Jessica gav bra tips, råd och hon var väldigt hjälpsam och snabb md allt vi behövde. Rekommenderar absolut Jessica vidare som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Jessica Larsson

Jessica jobbar som mäklare i Nyköping, Flen och Oxelösund.

Objekttyper

Jessica förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jessica erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jessica

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jessica

Jessica Larsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Erik Olsson NyköpingVästra Storgatan 7, 611 31 NyköpingBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare