Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad

ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad

5 av 5 i betyg
ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad

Larssons Fastighetsförmedling, kvalitetsmäklare i över 50 år, har framgångsrikt förmedlat tusentals bostäder i Halmstad med omnejd.

Tillsammans med ERA har vi samma synsätt på vad som ger framgång och vi erbjuder er i Halmstad våra gemensamma krafter, när ni ska genomföra er största affär.

Vad är värdet på bostaden?
Vi har svaren på era funderingar och vi finns till för er genom hela säljprocessen. Att vårda kundrelationer, finslipa detaljer, följa utvecklingen och ständigt vara lyhörd för den "nya" marknaden ger framgång. Det i kombination med ett starkt personligt engagemang borgar för en bra affär.

En bostadsaffär ska vara säker och trygg!
Ett löfte ska hållas. Därför är det självklart att er bostad ska exponeras och marknadsföras effektivt och på rätt sätt. De som känner oss, gillar vår kunskap och vår erfarenhet. Våra kunder gillar vårt ansvar, de gillar vårt engagemang och vet att vi alltid arbetar för våra kunders bästa. Känslan av att ha gjort en bra och trygg bostadsaffär är viktigt. Både för er som säljer och köper. Vi engagerar oss gärna i försäljningen av er bostad.

För oss är det viktigt med nöjda kunder. När SKI gjorde sin undersökning 2013, bland alla mäklarkedjor, visade det sig att ERA har flest nöjda kunder. 2015 och 2016 hade vi på Larssons äran att ha 100% nöjda kunder.

Välkommen till oss, ni också! Mäklaren som ger mer!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Leif Otterström mäklare
Leif Otterström

Hej Mitt namn är Leif Otterström och är fastighetsmäklare och ägare till detta kontor. Har arbetat inom branschen sedan början på 2000-talet och innan dess varit verksam inom bygg samt framförallt inom försäljning. Jag erbjuder Er hela min erfarenhet, till nytta för Dig som kund. Eftersom jag har många återkommande kunder och många rekommendationer, betyder det att man har gjort ett bra och...

Mäklare Leif Otterström
Mäklarbild saknas
Christian Borlind

Christian Borlind är mäklare på ERA Mäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Båstad, Förslöv, Grevie, Torekov, Västkusten, Västra Karup, Östra Karup, Halmstad, Laholm, Genevad, Hishult, Knäred, Mellbystrand, Skottorp, Skummeslövsstrand, Vallberga, Veinge och Våxtorp.

Mäklare Christian Borlind

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Halmstad.

ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad
Hamngatan 11
30243 Halmstad

halmstad@erasweden.com

035-21 94 70

Är du kontorschef på ERA Larssons Fastighetsförmedling Halmstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.