ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Vaxholm & Österåker

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Vaxholm & Österåker

5 av 5 i betyg
ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Vaxholm & Österåker

Att köpa eller sälja en bostad är en av livets viktigaste affärer, såväl privatekonomiskt som känslomässigt. Vare sig du köper eller säljer ska du känna dig trygg. Därför är det viktigt att anlita en fastighetsmäklare som du känner förtroende för. Det är själva förutsättningen för en lyckad affär.

Var och en av våra kunder är unik, och det är precis så som du blir bemött. Det är inte att vara störst eller att sälja mest som är viktigast för oss. Vi mäter inte framgång efter kvantitet, utan efter de kundrelationer vi bygger längs vägen.

Vi är en mäklarfirma med stor lokalkännedom om vårt närområde. Samtidigt ingår vi i ERA, en väletablerad mäklarkedja som gör att vi kan erbjuda dig det stora företagets fördelar. Vårt kontor hittar du centralt mitt i Vaxholm, på Kungsgatan 18. Dit är du alltid välkommen med dina frågor om ditt boende. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Hos ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling finns vi alltid där för dig.

Varmt välkommen till oss med dina bostadsfrågor!

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Vaxholm & Österåker
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Björn Westerberg mäklare
Björn Westerberg

För mig är varje försäljningsuppdrag unikt och jag lägger stor vikt vid detaljerna. Istället för att fokusera på att bli störst och sälja mest, strävar jag efter att ge dig marknadens bästa mäklartjänst där inget lämnas åt slumpen. Jag vill att både du som säljare och er köpare ska känna sig så nöjda att ni med glädje rekommenderar mig till alla som ni känner. Mycket handlar om det förtroende som...

Mäklare Björn Westerberg
Susanne Brage Stjernström mäklare
Susanne Brage Stjernström

Om du som säljare vill anlita en mäklare som är kunnig om det objekt jag säljer, personlig och till 100% engagerad i att få det bästa avslut för både säljare och köpare.

Mäklare Susanne Brage Stjernström
Mäklarbild saknas
Karin Malmström Gill

Karin Malmström Gill är mäklare på ERA Mäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vaxholm, Stockholms skärgård, Tynningö, Österåker, Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, ÅkersbergaÖsterskär.

Mäklare Karin Malmström Gill

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vaxholm och mäklare i Österåker.

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Vaxholm & Österåker
Kungsgatan 18
185 34 Vaxholm

ditthem@erasweden.com

08-541 33 100

www.erasweden.com

Är du kontorschef på ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Vaxholm & Österåker?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis