Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
ERA Hus & Hem Vänersborg

ERA Hus & Hem Vänersborg

5 av 5 i betyg
ERA Hus & Hem Vänersborg

På Quality Hotel, Nabbensbergsvägen 2, i Vänersborg hittar ni vårt ena kontor med mäklarna Daniel Johansson, Frida Jakobsson, Filip Nelson och Sophia Cyrulewski och med vår mäklarassistent Lotta NIlsson. Under 2017 utökade vi vårt koncept i Tvåstad och finns nu nära kunden i både Trollhättan och Vänersborg.

Hos oss möts du av kunniga och erfarna mäklare som med stort engagemang hjälper dig med din bostadsaffär.

Dessutom är vi anslutna till den internationella mäklarorganisationen ERA - en av Europas största mäklarkedjor. Det internationella samarbetet ger oss tillgång till ett unikt marknadsföringsinstrument och ständig kunskapsutveckling. I kombination med mångårig lokalkännedom och gedigen kunskap i regelverket kring bostadsaffärer är det ett svårslaget koncept.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av vårt stora kontaktnät och vårt utbud av såväl bostadsrätter som villor och fritidshus. Dessutom har vi ett rikstäckande spekulantregister.

Våra mäklare har förmedlat bostäder i många år och har byggt upp ett stort kontaktnät samt en god lokalkännedom. Kort sagt, vi kan Tvåstad!

Varmt välkommen till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

ERA Hus & Hem Vänersborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Daniel Johansson mäklare
Daniel Johansson

Jag har lång erfarenhet av branschen då jag varit verksam mäklare sedan år 2000. Jag eftersträvar nöjda kunder med mitt stora engagemang och breda kontaktnät.

Mäklare Daniel Johansson
Frida Jakobsson mäklare
Frida Jakobsson

Jag är en charmig och pålitlig tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag är alltid glad och positiv och min drivkraft är att göra köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen. Det är ett nöje för mig att kunna hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet.

Mäklare Frida Jakobsson
Helena Nyman Hjern mäklare
Helena Nyman Hjern

Som mäklare arbetar jag alltid efter att kunna göra det där lilla extra och anpassa uppdraget efter varje objekt. Alla uppdrag och människor är olika vilket leder till att inte alla uppdrag kan genomföras på samma sätt. Jag arbetar alltid hårt för att underlätta och göra affären så smidig som möjligt för alla parter trots att det ibland kanske innebär några timmar extra på kontoret. Återkoppling,...

Mäklare Helena Nyman Hjern
Sofia Arvidsson mäklare
Sofia Arvidsson

Efter snart 13 år i branschen, känner jag mig trygg och engagerad i min roll ! När vi är nyetablerade i Trollhättan är vi såklart väldigt angelägna om att erbjuda en så bra tjänst som möjligt, där vi anpassar varje affär efter behov! Vi är nog med ett stort engagemang som leder till trygga och bra affärer!

Mäklare Sofia Arvidsson
Mäklarbild saknas
Sophia Cyrulewski

Sophia Cyrulewski är mäklare på ERA Mäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trollhättan, Sjuntorp, Upphärad, Vänersborg, Brålanda, Frändefors, Vargön, Vänersnäs och Västra Tunhem.

Mäklare Sophia Cyrulewski
Mäklarbild saknas
Filip Nelson

Filip Nelson är mäklare på ERA Mäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lilla Edet, Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lödöse, Nygård, Prässebo, Västerlanda, Trollhättan, Sjuntorp och Upphärad.

Mäklare Filip Nelson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vänersborg.

ERA Hus & Hem Vänersborg
Nabbensbergsvägen 2
46240 Vänersborg

vanersborg@erasweden.com

0521-128 00

Är du kontorschef på ERA Hus & Hem Vänersborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.