MäklarOfferter

Bostada Lidköping & Nyköping

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Bostada Lidköping & Nyköping.

BetygStjärna5/5
Mäklare1
Bostada

Bostada fastighetsmäklare är ett ovanligt och modernt inslag på marknaden i Lidköping. Hos Bostada får du nämligen alltid ett fast arvode när du säljer din bostad och du får veta det direkt på vår hemsida.

Vi har alla en bred kunskap och erfarenhet gällande förmedling av bl.a villor, bostadsrätter och fritidshus i hela Lidköping och närliggande orter som Skara, Vara, Götene och Grästorp. Vi vill vara en hjälpande och vägledande hand under hela din bostadsförsäljning och du skall verkligen känna av vårt engagemang och vår inställning inför uppgiften.

Eftersom vi kan Lidköping så vet vi vilka köpare som är intresserad av just din bostad och hur vi på bästa sätt skall matcha deras önskemål med dina.

Tveka inte att höra av er till någon av våra mäklare om du vill veta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till att göra en så bra och trygg bostadsaffär som möjligt!

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Bostada Lidköping & Nyköping, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Bostada Lidköping & Nyköping samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (1)

Mäklare som jobbar på Bostada Lidköping & Nyköping.

Antonio Yuksel
Antonio YukselBrevantonio@bostada.seTelefon073 - 050 02 97
Stjärna5/5

Rekommendationer (14)

Bostada Lidköping & Nyköpings mäklare har fått 14 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna5 / 5 baserat på 14 omdömen.

Annie J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Lidköping

Antonio är en jättebra mäklare som tog hand om min försäljning enkelt och smidigt och han är mycket lätt att ha och göra med. Jag är nöjd och kan självklart rekommendera Antonio!

Annie rekommenderar mäklaren Antonio Yuksel.
Pär G.+6 mån.
Sålde villa i Lidköping

Antonio är en bra mäklare. Han skötte försäljningen över förväntan, det gick enkelt och vi fick ett bra slutpris. Jag är nöjd och kan rekommendera han vidare.

Pär rekommenderar mäklaren Antonio Yuksel.
Kamilla J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Lidköping

Antonio återkopplade alltid och man kunde ringa när som helst. Han var alltid tillgänglig och lyssnade på vad vi tyckte och vi hade en bra dialog. Rekommenderas!

Kamilla rekommenderar mäklaren Antonio Yuksel.
Jonas N.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Lidköping

Jag har kontakt med Antonio än idag för att jag tycker att han är så trevlig. Det var inget som inte var bra under försäljningsprocessen och jag rekommenderar verkligen honom vidare!

Jonas rekommenderar mäklaren Antonio Yuksel.
Johanna J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Lidköping

Antonio får 10/10 det var enkelt, smidigt super proffsig försäljning.

Johanna rekommenderar mäklaren Antonio Yuksel.
Tobias A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Lidköping

Antonio Yuksel är en duktig mäklare, han skötte försäljningen bra och jag blev nöjd! Jag rekommenderar Antonio vidare till andra bostadssäljare.

Tobias rekommenderar mäklaren Antonio Yuksel.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17200+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Sockerbruksgatan 1531 40 LidköpingKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Närliggande mäklarkontor

Andra mäklarkontor i samma område.

Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare