Bostada Lidköping

Bostada Lidköping

5 av 5 i betyg
Bostada Lidköping

Bostada fastighetsmäklare är ett ovanligt och modernt inslag på marknaden i Lidköping. Hos Bostada får du nämligen alltid ett fast arvode när du säljer din bostad och du får veta det direkt på vår hemsida.

Vi har alla en bred kunskap och erfarenhet gällande förmedling av bl.a villor, bostadsrätter och fritidshus i hela Lidköping och närliggande orter som Skara, Vara, Götene och Grästorp. Vi vill vara en hjälpande och vägledande hand under hela din bostadsförsäljning och du skall verkligen känna av vårt engagemang och vår inställning inför uppgiften.

Eftersom vi kan Lidköping så vet vi vilka köpare som är intresserad av just din bostad och hur vi på bästa sätt skall matcha deras önskemål med dina.

Tveka inte att höra av er till någon av våra mäklare om du vill veta mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till att göra en så bra och trygg bostadsaffär som möjligt!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bostada Lidköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Antonio Yuksel mäklare
Antonio Yuksel

”Att både bostadssäljaren och köparen är såpass nöjda med affären så att de vill rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta, det är min drivkraft" Det kan låta klyschigt men min...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Antonio Yuksel

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Lidköping.

Bostada Lidköping
Fabriksgatan 4
531 30 Lidköping

info@bostada.se

010-2007730

Är du kontorschef på Bostada Lidköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.