Hjalmar Bertwig, Mäklare på Bertwig Fastighetsförmedling

Hjalmar
Bertwig
Mäklare på Bertwig Fastighetsförmedling

Om Hjalmar Bertwig

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hjalmar?

Att få förtroendet att förmedla någons hem är stort. Jag är mån om att saker ska bli gjorda på ett bra sätt och det driver mig att bli bättre på allt jag gör. Utöver min mäklarexamen har jag även en Jur. Kand.-examen från Uppsala universitet. Idag är jag VD för Bertwig Fastighetsförmedling och kan tillsammans med mina kollegor erbjuda en förstklassig mäklartjänst utan kopplingar till banker eller försäkringsbolag. Jag har varit registrerad mäklare sedan 2010.

Vad skiljer Hjalmar Bertwig från andra mäklare?

Att få förtroendet att förmedla någons hem är stort. Jag är mån om att saker ska bli gjorda på ett bra sätt och det driver mig att bli bättre på allt jag gör. Utöver min mäklarexamen har jag även en Jur. Kand.-examen från Uppsala universitet. Idag är jag VD för Bertwig Fastighetsförmedling och kan tillsammans med mina kollegor erbjuda en förstklassig mäklartjänst utan koppling till banker eller försäkringsbolag. Jag har varit registrerad mäklare sedan 2010.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Gotland är en fantastisk plats med många typer av olika bostäder. Värdet på bostäder skiljer sig kraftigt mellan olika områden så det gäller att anlita en mäklare som har kunskap och erfarenhet av Gotland. Vi arbetar över hela Gotland och Fårö och med alla typer av bostäder. Därmed har vi en mycket god lokalkännedom som är till nytta när vi förmedlar din bostad.

Hur marknadsför Hjalmar sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför både i traditionell print både lokal rikstäckande. Digitalt gäller hemnet.se, hittahem.se, m.fl. och även på sociala media där vi har flest följare på Instagram av alla gotländska mäklare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-08-16.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Hjalmar säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Hjalmar erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Hjalmar Bertwig
är mäklare på

Är du Hjalmar Bertwig?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis