Alertus Fastighetsbyrå Västerås

Alertus Fastighetsbyrå Västerås

4,4 av 5 i betyg
Alertus Fastighetsbyrå Västerås

Alertus Fastighetsbyrå är en privatägd mäklarbyrå som förmedlat bostäder i Stockholm sedan 2004 och i Västerås sedan 2010. Vi är oberoende av banker, försäkringsbolag och franchiseföretag. Det gör oss lite unika inom fastighetsmäklarbranschen idag, då de flesta av våra konkurrenter ägs och styrs av ovanstående. Som kund kan Du därför alltid räkna med att våra rekommendationer är med Ditt bästa i fokus.
Funderar du på att byta bostad, vill veta markndsvärdet på ditt nuvarande boende eller har någon annan fråga är du varmt välkommen att titta in hos oss på Lilla å, Stora Gatan 40A.

Alertus Fastighetsbyrå Västerås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anders Karlsson mäklare
Anders Karlsson

Att sälja bostad innebär många funderingar och beslut. Att köpa eller sälja först är en vanlig frågeställning idag. Det finns fördelar och nackdelar med bägge. Att sälja sin bostad är en stor affär. Min kunskap och erfarenhet som mäklare är ditt stöd vid försäljningen. Det är mycket papper som ska skrivas och det behövs både juridisk och ekonomisk kunskap. För att genomföra en lyckad...

Mäklare Anders Karlsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Västerås.

Alertus Fastighetsbyrå Västerås
Stora Gatan 40A
722 12 Västerås

info@alertus.se

021-41 40 01

www.alertus.se

Är du kontorschef på Alertus Fastighetsbyrå Västerås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis