Elin Bolin, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Elin Bolin Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Elin Bolin, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elin?

Jag är fastighetsmäklare sedan 2014 och förmedlar alla sorters fastigheter, men har lagt lite extra fokus och kärlek till bostadsrätterna och radhusen i Gustavsberg. Påläst, ärlig, rak men ändå personlig. Hög kvalitet, energi genom hela affären och trygghet för alla inblandade är grunden för bra resultat. Jag sätter upp ambitiösa mål och vill överträffa förväntningar. Jag älskar att gå in på detaljerna. Där finns utrymmet för den lilla extra insatsen som gör stor skillnad i slutänden. I mina annonser och under mina visningar ser ni att jag brinner för mitt jobb och att jag verkligen ser det unika i just din bostad.

Vad skiljer Elin från andra mäklare?

Jag är en driven mäklare med full fart framåt. Med över 200 tidigare försäljningar har jag det som krävs för att få till en riktigt bra försäljning. Jag är extremt detaljintresserad och lägger alltid lite extra fokus på det som verkligen gör skillnad. Min största styrka är att jag är skarp när det kommer till att stänga affärer. Jag är mäklaren som du väljer om du vill få din bostad såld.

Några av mina utmärkelser:
2015- Topp 2 flest publicerade bostadsrätter (ex nyproduktion) av alla mäklare i Gustavsberg.
2016- Flest publicerad bostadsrätter (ex nyproduktion) av alla mäklare i Värmdö kommun.
2017- Flest publicerade bostäder (ex nyproduktion) av alla mäklare för hela 2017 i Värmdö kommun.
2018- Flest publicerade bostäder (ex nyproduktion) av alla mäklare för hela 2018 i Gustavsbergs hamn.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Värmdö är rikt på variation och här finns något för alla. Själv trivs jag väldigt bra i Gustavsbergs hamn som har en perfekt balans mellan lugn och tempo. Där promenerar jag gärna vid Farstavikens inlopp med en glass i handen, eller äter en god middag på restaurang i kvällssolen.

Hur marknadsför Elin sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är A och O när det kommer till att sälja bostäder. 100% fokus på hur annonsen presenteras, dels genom att jag är extremt noggrann med bilderna på din bostad och hur beskrivningen skrivs. Som säljare kan du känna dig trygg med att jag aldrig gör något halvdant, jag är inte nöjd med annonsen innan du som säljare känner dig nöjd. Jag har ögat för att se det som gör just din bostad unik och använder det till fördel i annonsen.

Jag annonserar på:
- Hemnet
- Lansfast.se
- Hittahem
- Bovision

Utöver detta har jag ett stort fokus på sociala medier. Det är modernt och smidigt sett att nå ut till rätt målgrupp med enkla medel. Självklart får du följa annonseringens resultat. Det görs framförallt via Facebook och Instagram.

Sen får vi inte glömma vårt stora spekulantregister. Ska du sälja i Gustavsberg har jag ett personligt spekulantregister som du som säljare kan luta dig tillbaka på.

Prospekten som jag lämnar ut till spekulanterna på visningen ska såklart hålla hög kvalité. Därför beställer jag prospekten från ett tryckeri.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-06-19.

ELIN SÄLJER
ELIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ELINS PROSPEKT
Elin Bolin har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Elin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Elin

ELIN JOBBAR PÅ

Är du Elin Bolin?
Logga in och redigera din presentation här.