Kim Kyllönen, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Kim Kyllönen Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kim?

Jag strävar efter att alla mina kunder ska känna en trygghet och tillit hos mig samt självklart få en lyckad försäljning. Att du som säljare ska få vara med i hela processen och även hitta din nästa drömbostad är viktigt för mig.

Vad skiljer Kim Kyllönen från andra mäklare?

Med hög konkurrens och en marknad som ständigt förändras tvingas man som mäklare till att alltid anpassa sig. En av mina starka sidor är just anpassningen men också driv, engagemang och viljan att förbättras.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Järfälla är en ständigt växande kommun. Som boende här har du nära till både naturområden och affärer. Tack vare närheten till skolor, mataffärer, shopping, promenadstråk och kommunikationer är kommunen attraktiv för många målgrupper så som barnfamiljer, äldre och unga etc. Just Barkarbystaden växer ständigt och har snart tunnelbanestation som gör det ännu enklare att ta sig runt.

Hur marknadsför Kim sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är en viktig del i försäljningsprocessen, därför är det viktigt att just din bostad når så många som möjligt. Själva annonsen läggs upp på vår hemsida https://www.lansfast.se/maklare/stockholm/jarfalla/ och självklart på hemnet. Sociala medier är idag en viktig parameter och just därför annonserar vi även där. Utöver det så jobbar vi aktivt på kontoret för att tillsammans hitta köpare till din bostad, personer som varit på visning för liknande bostad kontaktas.

Bostadsbilderna fotas av en professionell fotograf och jag tar fram ett snyggt visningsmaterial så som visningsbrochyrer.

Skulle du ha några andra önskemål så sätter vi självklart ihop en plan för marknadsföringen som passar dina önskemål!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-30.

KIM SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Villor
På följande platser
 • Järfälla
 • Stockholm
 • Upplands-Bro
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
KIM ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Kim Kyllönen har 1 rekommendation

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Kim till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Kim

KIM JOBBAR PÅ

Är du Kim Kyllönen?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis