Kajsa Andersson, Mäklare på HusmanHagberg Hisingen

Kajsa
Andersson
Mäklare på HusmanHagberg

5 av 5 i betyg
Visa Kajsas rekommendationer

Om Kajsa Andersson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kajsa?

Jag arbetar alltid tills jag är nöjd utifrån mina egna, högt uppsatta mål. Detta gör att jag i min yrkesroll givetvis inte är nöjd förrän du är det. Vi har alltså ett gemensamt mål och jag kommer att göra mitt yttersta för att t.o.m. överträffa dina förväntningar, genom att skräddarsy varje förmedling utifrån dess unika förutsättningar. Jag hoppas att vi på detta sätt kan bli nöjda tillsammans!

Vad skiljer Kajsa Andersson från andra mäklare?

Att sälja sin bostad är för de flesta av oss den största affären man gör i sitt liv. Därför erbjuder jag kvalité, trygghet och lugn i kombination med professionell fastighetsförmedling. Söker du en engagerad och driven mäklare, är jag den du söker!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Områdena kring Bjurslätt och Tolered fick jag snabbt upp ögonen för, där villor möter bostadsrätter, grönområden möter shopping och gammalt möter nytt i en härlig blandning. Med brett serviceutbud samt flertalet motionsspår och parker, finns något för alla. Detta gör mitt jobb lite extra spännande, då varje objekt har sin styrka i detta varierande, men ändå fulländade område.

Hur marknadsför Kajsa sina bostadsförsäljningar?

Samtliga mina bostadsannonser läggs upp på vår hemsida: http://www.husmanhagberg.se/fastighetsmaklare/goteborg-hisingen, Hemnet, hittahem, bovision och exponeras även för bostadssäljare på MäklarOfferter (bostadssäljare är ju kommande köpare). Dessutom erbjuder jag exponering på sociala medier; Facebook samt Instagram. Till dessa har vi utökat exponeringen m.h.a. Adfenix, som jobbar med att visa annonserna hos aktivt bostadsletande kunder.
Självklart sker också löpande matchning mot vårt eget, genomarbetade spekulantregister, där kunder som tidigare visat intresse för liknande bostad, informeras om även din bostad.

Bostadsbilderna tas av en noga utvald professionell fotograf och jag tar fram ett professionellt försäljningsmaterial så väl som prospekten jag delar ut på visningarna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Kajsa säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Kajsa erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Kajsa Andersson
är mäklare på

Är du Kajsa Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.