Fanny Bohlin, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Fanny Bohlin Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Fanny?

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i livet och därför är det viktigt för mig att mina kunder känner trygghet i att låta mig guida dem genom affären. Jag lägger med glädje ner mycket tid och hårt arbete för att hjälpa dig nå det bästa möjliga resultatet för just din bostad.

Vad skiljer Fanny Bohlin från andra mäklare?

Jag lägger ner mycket tid och energi i varje affär jag hjälper till med för att lyckas nå det absolut bästa möjliga resultat för just er bostad. Mitt mål med varje affär är att överträffa kundernas förväntan.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna så jag känner till staden mycket väl. Eskilstuna är en stad under ständig utveckling och under de senaste åren har det byggts mycket nytt och prisutvecklingen har varit positiv.

Hur marknadsför Fanny sina bostadsförsäljningar?

När det kommer till marknadsföring så använder vi oss av internetbaserad marknadsföring, Hemnet, svenskfast.se och sociala medier som facebook och instagram. Vi använder oss även av målgruppsinriktad marknadsföring.

Utöver detta matchar jag även just din bostad med vårt landsomfattande kundregister samt kontaktar kunder jag träffat tidigare för att hitta köpare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

FANNY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
FANNY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Fanny Bohlin har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Fanny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Fanny

FANNY JOBBAR PÅ

Är du Fanny Bohlin?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis