Charlotte Vrethammar, Mäklare på Bostada Nyköping

Charlotte
Vrethammar
Mäklare på Bostada

5 av 5 i betyg
Visa Charlottes rekommendationer

Om Charlotte Vrethammar

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Charlotte?

I mitt yrke som mäklare strävar jag efter en personlig relation med engagemang och kompetens. Med närmare 20 år i branschen har jag en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor under en så viktig transaktion som en bostadsaffär utgör. Jag är noggrann och erfaren och har full koll på mina affärer från start till finish. Jag finns enkelt tillgänglig via telefon, SMS och mejl.

Vad skiljer Charlotte Vrethammar från andra mäklare?

Den största skillnaden på mig och andra mäklare är min bakgrund. Jag arbetade mina första nio år som mäklare i USA, på en tuff marknad med höga krav på service. Efter att ha varit bosatt där i 15 år återvände jag till Sverige 2009, gick den svenska mäklarutbildningen och har sedan dess arbetat för en stor svensk mäklarkedja och förmedlat flera hundra bostäder i Nyköping och Oxelösund.
Som flera andra i branschen har jag insett att mäklartjänsten kan utföras till ett lägre pris, utan att tappa i kvalitet och engagemang och jag tog därför steget över till Bostada under 2020. Bostada erbjuder större frihet att utforma mäklartjänsten som mina kunder och jag önskar. Vi håller fasta kostnader till ett minimum och du som kund kommer alltid att veta precis vad min tjänst kommer att kosta dig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Östra Sörmland är ett fantastiskt område med flera fina städer, ett böljande och varierande landskap och en fantastisk kuststräcka. Närheten till Stockholm är påtaglig, kommunikationerna dit är mycket bra och kommer att bli ännu bättre framöver.
Jag har förmedlat flera hundra bostäder i Nyköping och Oxelösund - villor, fritidshus och bostadsrätter. Genom min erfarenhet vet jag vad som passar olika köpare och hur man bäst förbereder en bostad för försäljning.

Hur marknadsför Charlotte sina bostadsförsäljningar?

Idag är det naturligtvis digital marknadsföring som gäller. Bostadsannonserna läggs ut på vår hemsida www.bostada.se, Hemnet och förstås på sociala medier som instagram och Facebook.
Jag anlitar en professionell fotograf som förutom de traditionella bilderna även kan erbjuda 3D-foto, drönarbilder och film. Här vill jag särskilt framhålla 3D-foto som fyller en extra viktig funktion under pandemin då intressenter kan gå på virtuell visning vid en tid som passar dem utan att lämna sitt hem. Tills vidare ingår därför 3D-foto i mitt arvode till samtliga säljare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-09.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Charlotte säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Gnesta
 • Nyköping
 • Oxelösund
 • Trosa
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Charlotte erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Charlotte Vrethammar
är mäklare på

Är du Charlotte Vrethammar?
Logga in och redigera din presentation här.