Cecilia Tibblin, Mäklare på Liwing Mäklarbyrå
Toppmäklare

Cecilia
Tibblin
Mäklare på Liwing Mäklarbyrå

5 av 5 i betyg
Visa Cecilias rekommendationer

Om Cecilia Tibblin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Cecilia?

Ända sedan jag tog steget ut i yrkeslivet har jag samlat på mig många framgångsrika år av försäljningserfarenhet inom både telekom och detaljhandeln. Jag fastnade för mäklaryrket till största delen för att få vara med på den personliga resan våra kunder gör. Jag blev registrerad som mäklare 2017 och det som driver mig är att få vara med vid livets största beslut och för de flesta största affär.
Det är för mig ett prestigefyllt uppdrag där varje kund, både köpare och säljare, ska känna sig trygga hela vägen. Något som också driver mig är att detaljerna i varje steg räknas och att varje hem ska få möjligheten att presenteras på absolut bästa sätt. Detta tillsammans genererar alltid ett bra slutresultat.

Om du går i drömmar om att byta bostad så hör gärna av dig till mig för kundanpassade råd och tips om hur just ditt hem ska nå det bästa slutresultatet!

Vad skiljer Cecilia Tibblin från andra mäklare?

För mig går alltid kvalité före kvantitet. För att uppnå goda resultat så måste det finnas gott om tid för varje kund och försäljning. Därför har jag valt ett arbetssätt där jag arbetar med färre bostäder åt gången för att optimera just din affär.
Något som också är viktigt för mig är att kunderna känner sig trygga hela vägen och vill rekommendera mig vidare till sina nära och kära.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi följer alltid utvecklingen i ditt bostadsområde för att maximera möjligheterna till en riktigt bra affär. Inför bostadens försäljning gör vi en bedömning av marknaden och anpassar marknadsföringen efter rätt målgrupp för att kunna kartlägga vilka intressenter marknadsföringen ska riktas mot.
Alla bostäder går att sälja, till rätt pris. Ibland går det snabbare och ibland kräver försäljningen lite mer tid. Oavsett är det alltid extra viktigt att välja rätt marknadsföringskanaler och att bearbeta potentiella köpare både innan och under försäljning.

Hur marknadsför Cecilia sina bostadsförsäljningar?

Genom att ha koll på marknaden och var potentiella kunder befinner sig, väljer vi att visa din bostad på de attraktivaste marknadsplatsernas. På så vis kan vi säkerställa att vi når så många spekulanter som möjligt för att hitta rätt köpare. Vi marknadsför på vår hemsida
https://liwingmaklarbyra.se/, Hemnet, sociala medier, lappning,

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-13.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Cecilia säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Karlskrona
 • Ronneby
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Cecilia erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Cecilia Tibblin
är mäklare på

Är du Cecilia Tibblin?
Logga in och redigera din presentation här.