Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Linn Walderton, Mäklare på Liwing Mäklarbyrå
Toppmäklare

Linn
Walderton
Mäklare på Liwing Mäklarbyrå

5 av 5 i betyg

Om Linn Walderton

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linn?

Att sälja sin bostad är kanske en av livets största affärer, och ofta en känslomässig resa. Min målsättning är att resan till ditt nästa boende ska bli en bra upplevelse, oavsett vad anledningen till försäljningen är. Jag går in i varje försäljningsuppdrag med ett stort engagemang, och jag finns till hands både som ett bollplank och en stöttepelare genom hela processen, allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Dessutom är jag alltid påläst om varje liten detalj som kan ha betydelse.

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Karlskrona sedan 2009 och har genom åren samlat på mig mycket kunskap och erfarenhet. Det gör att jag kan ge dig de absolut bästa tipsen och råden du behöver för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

Vad skiljer Linn Walderton från andra mäklare?

För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som mäklare i Karlskrona i över 10 år har jag skaffat mig en mycket bra kännedom om den lokala marknaden. Jag vet vilka bostäder som har sålts i området tidigare, vart närmsta förskola och busshållplats ligger och kan på ett förtroendeingivande sätt sälja in fördelarna med området till spekulanterna. Efterfrågan på bostäder i Karlskrona är stor och vi har nästan dagligen spekulanter som kontaktar oss för att anmäla sitt intresse för hus och lägenheter. Framförallt centralt belägna bostäder men även bostäder i ytterområdena, som t.ex. Nättraby och Lyckeby.

Hur marknadsför Linn sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är A och O för en lyckad försäljning och jag ser till att din bostad alltid visas upp från sin bästa sida. Jag vet nämligen att det är avgörande för att nå ett så högt slutpris som möjligt.
Utgångspunkten i vår marknadsföringsstrategi är att nå så många potentiella köpare som möjligt.
Jag lägger mycket tid och energi på att tillsammans med stylist och fotograf ge bostaden bästa möjliga förutsättningar inför annonseringen.
Jag arbetar effektivt med sociala medier, vårt spekulantregister och vårt breda nätverk. Utöver detta visas bostaden på Hemnet, vår hemsida, m.fl. Om du av någon anledning inte vill visa upp ditt hem offentligt finns det givetvis andra vägar att gå. Fråga mig gärna så berättar jag mer om våra olika alternativ.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-20.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Linn säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Karlskrona
 • Ronneby
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Linn erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Linn Walderton
är mäklare på

Är du Linn Walderton?
Logga in och redigera din presentation här.