Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erika Lindgren, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Erika
Lindgren
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Om Erika Lindgren

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Erika?

Om ni anlitar mig som eran mäklare kommer processen speglas av noggrannhet och mitt stora driv. Jag är väldigt serviceinriktad vilket innebär att jag gör det lilla extra för dig som kund för att skapa en så trygg och bra försäljning som möjligt efter dina önskemål! Det viktigaste för mig är att du ska känna dig nöjd med hela processen när din bostad är såld och att du ska kunna känna att du kan rekommendera mig till dina vänner och bekanta. Jag ser fram emot att få hjälpa just dig med din kanske största affär i livet.

Vad skiljer Erika Lindgren från andra mäklare?

Jag jobbar hellre med kvalitet än kvantitet, för mig är de viktigt att just du som säljare och köpare ska känna er så trygga som möjligt i processen. För mig är just din försäljning unik och mitt mål är att göra allt jag kan för att uppnå dina förväntningar och ett så bra slutpris som möjligt. Jag är en glad, driven och pålitlig mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med bra lokalkännedom och med ett företag i ryggen som är marknadsledande i Gävle har vi bra koll på hur bostadsmarknaden ser ut och utvecklas, vi ligger alltid i framkant för att matcha rätt säljare med rätt köpare.

Hur marknadsför Erika sina bostadsförsäljningar?

Jag har alltid mina objekt i åtanke oavsett om de gäller jobb eller privata sammanhang, det kan alltid finnas en potentiell köpare oavsett om de är någon jag träffar på en visning eller på gymmet eller privata tillfällen. Utöver detta så publiceras mina bostadsförsäljningar på våran hemsida, hemnet, sociala medier, vårt spekulantregister skickat ut annonsen till personer som specifikt är intresserad av just din bostad. Bilderna som ses av bostaden har våran professionella fotograf Frida tagit.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-03-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Erika säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
Erika erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erika Lindgren
är mäklare på

Är du Erika Lindgren?
Logga in och redigera din presentation här.