Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

4,3 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Svenskfast Farsta & Enskede
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sara Kjellgren mäklare
Sara Kjellgren

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd och känna dig trygg genom hela processen och jag strävar efter att hitta en köpare som ser värdet i just din bostad- för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Mäklare Sara Kjellgren
Erik Remnert mäklare
Erik Remnert

Jag har många års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär för bästa möjliga pris.

Mäklare Erik Remnert
Mäklarbild saknas
Elin Norberg

Elin Norberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus i Enskededalen, Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden, Haninge, Skarpnäck, Södermalm, Årsta och Älvsjö.

Mäklare Elin Norberg
Mäklarbild saknas
Robert Molnar

Robert Molnar är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, villor i Fruängen, Hagsätra, Herrängen, Liseberg, Långbro, Långsjö, Solberga och Älvsjö.

Mäklare Robert Molnar
Mäklarbild saknas
Björn Olsson

Björn Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bandhagen, Enskede Gård, Enskedefältet, Gamla Enskede, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hagsätra, Haninge, Högdalen, Rågsved, Stureby, Årsta, Örby och Östberga.

Mäklare Björn Olsson
Mäklarbild saknas
Julius Lindberg

Julius Lindberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Bandhagen, Enskede Gård, Enskedefältet, Gamla Enskede, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hagsätra, Haninge, Högdalen, Rågsved, Stureby, Årsta, Örby och Östberga.

Mäklare Julius Lindberg
Mäklarbild saknas
Selma Fazlic

Selma Fazlic är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Selma Fazlic
Mäklarbild saknas
Maria Lundberg

Maria Lundberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bagarmossen, Björkhagen, Enskededalen, Enskedefältet, Farsta, Farsta Strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Skarpnäck, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen.

Mäklare Maria Lundberg
Mäklarbild saknas
Michelle Almby

Michelle Almby är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Michelle Almby

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Enskede och mäklare i Farsta.

Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Arenavägen 39, vån 10
12006 Johanneshov

sf.farsta@svenskfast.se

08-546 508 00

www.svenskfast.se

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis