Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Södermäklarna Enskede & Farsta

Södermäklarna Enskede & Farsta

5 av 5 i betyg
Södermäklarna Enskede & Farsta

Södra Stockholms mäklare sedan 1983.
"Enligt oss finns det tre sorters människor. Det som bor på Söder eller i Söderort, de som vill göra det - och de som ännu inte har insett att det är bäst att bo här".

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Södermäklarna Enskede & Farsta
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mikaela Bogestedt mäklare
Mikaela Bogestedt

Anlitar man mig som mäklare kan man vara säker på att jag gör mitt yttersta för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Rekommendationer och återkommande kunder är det absolut viktigaste för mig! Genom stort engagemang och noggrannhet, skräddarsyr jag varje försäljning och tillsammans med en bred marknadsföring skapar vi den bästa plattformen för att slå nya försäljningsrekord.

Mäklare Mikaela Bogestedt
Mäklarbild saknas
Saki Carapanos

Saki Carapanos är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Björkhagen, Botkyrka, Bredäng, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Fruängen, Gamla Enskede, Gamla Stan, Gröndal, Gubbängen, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hagsätra, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden,...

Mäklare Saki Carapanos
Mäklarbild saknas
Peter Folke

Peter Folke är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Gamla Enskede, Svedmyra och Tallkrogen.

Mäklare Peter Folke

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Enskede och mäklare i Farsta.

Södermäklarna Enskede & Farsta
Nynäsvägen 314
12234 Enskede

enskede.farsta@sodermaklarna.se

08-447 34 40

Är du kontorschef på Södermäklarna Enskede & Farsta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.