MäklarOfferter

Södermäklarna

Södermäklarna
BetygStjärna4,6/5
Kontor7
Mäklare18

Södermäklarna är den 29:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 18 mäklare fördelat på 7 mäklarkontor.
Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (7)

Södermäklarnas samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

Södermäklarna Södermalm
Stjärna4,2/5
Södermäklarna SödermalmHornsgatan 37, 11849 StockholmBrev mariatorget@sodermaklarna.seTelefon 08-643 10 80
Södermäklarna Hammarby Sjöstad
Stjärna5/5
Södermäklarna Hammarby SjöstadLugnets Allé 25, 12065 StockholmBrev sjostaden@sodermaklarna.seTelefon 08-641 50 50
Södermäklarna Liljeholmen
Stjärna5/5
Södermäklarna LiljeholmenSjöviksvägen 28, 11759 StockholmBrev liljeholmen@sodermaklarna.seTelefon 08-646 60 10
Södermäklarna Enskede & Farsta
Stjärna4,5/5
Södermäklarna Enskede & FarstaNynäsvägen 314, 12234 EnskedeBrev enskede.farsta@sodermaklarna.seTelefon 08447 34 40
Södermäklarna Hägersten
Stjärna5/5
Södermäklarna HägerstenTellusborgsvägen 108, 126 28 HägerstenBrev hagersten@sodermaklarna.seTelefon 08644 52 44
Södermäklarna Tullinge
Stjärna4,5/5
Södermäklarna TullingeTullinge Centrum, BotkyrkaBrev tullinge@sodermaklarna.seTelefon 08-778 86 60
Södermäklarna Hallunda & Norsborg
Stjärna4,5/5
Södermäklarna Hallunda & NorsborgHallunda torg, 145 68 NorsborgBrev norsborg@sodermaklarna.seTelefon 08-531 917 20
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Södermäklarnas samtliga kontor ligger.

Om Södermäklarna

Rolf Uddland startade Södermäklarna 1983 med visionen att erbjuda kunder en lokal mäklarfirma med hög servicenivå och god lokalkännedom av Stockholms södra delar. Södermäklarnas första mäklarkontor etablerades i Botkyrka och sedan grundades ett till kontor på Medborgarplatsen. Sedan har ytterligare expansion fortsatt och idag har Södermäklarna 18 mäklare fördelade på 7 kontor. Södermäklarnas mäklare arbetar utifrån tre ledord: kvalitet, närvaro och oberoende. I ordet kvalitet omfattas stor kunskap om marknaden, bred erfarenhet, kontinuitet och flexibilitet. När Södermäklarna talar om närhet syftar de bland annat på att de har kontor på flera olika ställen i södra Stockholm och att de kan alla gator och kvarter i närområdet samt att deras mäklare är fokuserade på kunderna. Södermäklarna arbetar hårt för att alla kunder ska känna sig nöjda och för att alla bostadsaffärer ska bli riktigt bra. Det är också alltid enkelt och snabbt att nå sin mäklare på Södermäklarna, antingen via e-post eller via telefon. Med ordet oberoende vill Södermäklarna förtydliga att de är en mäklarbyrå som just förmedlar bostäder. De arbetar inte med försäkringar eller bolån och har inga utomstående ägare.

Fastighetsmäklare med god kännedom om marknaden

På Södermäklarna arbetar mäklare, som istället för att följa manualer och uppställda regler anpassar varje bostadsförsäljning efter rådande situation, efter säljarens önskemål och behov. Mäklaren besitter en stor kunskap om marknaden och kan utifrån sin erfarenhet lägga upp en smart försäljningsstrategi för att få till en riktigt lyckad affär. Det är viktigt att säljaren får förtroende för mäklaren och känner sig trygg hela vägen från värdering till påskrivet kontrakt.

Kostnadsfri värdering

Södermäklarna erbjuder värdering av bostäder på söder i Stockholm. En mäklare kommer då hem till säljaren och går igenom bostaden men tittar även på bostadens läge och huset i sin helhet. Värderingen är helt kostnadsfri och kan göras även om bostaden inte ska säljas direkt. Det finns även möjlighet att lägga en bevakning på bostaden med uppdatering om värdets utveckling. Vill du inte av någon anledning att mäklaren ska komma hem till dig finns även en möjlighet att göra värderingen digitalt.

Säljprocessen

Hela säljprocessen anpassas efter säljaren och bostaden men i de flesta fall börjar den med ett möte där mäklaren tillsammans med säljaren går igenom säljprocessens alla steg och skriver under ett förmedlingsavtal. Nästa steg är att samla in så mycket information som möjligt om bostaden. Det kan vara allt från planlösning och ytor till tekniska lösningar och föreningens ekonomi om det är en bostadsrätt. För att bostaden sedan ska kunna presenteras på bästa sätt är det viktigt att den städas ordentligt och gärna stylas för att bilderna ska bli så bra som möjligt. När foton är tagna ställs en attraktiv bostadsbeskrivning samman som presenterar bostaden både i ord och bild. Marknadsföringen sker till exempel på Södermäklarnas egen webbsida men även på hemnet.se. Södermäklarna marknadsför också bostäder i lokala tidningar, i mäklarkontorens skyltfönster, med direktreklam och på sociala medier. I de flesta fall planeras två visningar innan budgivningen drar igång. Säljaren hålls hela tiden underrättad om nya bud och när affären är klar skrivs kontrakt mellan säljaren och köparen.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil