MäklarOfferter

Södermäklarna

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Södermäklarnas samtliga 13 mäklare och 7 kontor.

Södermäklarna
BetygStjärna4,8/5
Kontor7
Mäklare13

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Södermäklarna, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Södermäklarna samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Södermäklarna - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Södermäklarnas samtliga kontor ligger.

Om Södermäklarna

Rolf Uddland startade Södermäklarna 1983 med visionen att erbjuda kunder en lokal mäklarfirma med hög servicenivå och god lokalkännedom av Stockholms södra delar. Södermäklarnas första mäklarkontor etablerades i Botkyrka och sedan grundades ett till kontor på Medborgarplatsen. Sedan har ytterligare expansion fortsatt och idag har Södermäklarna 13 mäklare fördelade på 7 kontor. Södermäklarnas mäklare arbetar utifrån tre ledord: kvalitet, närvaro och oberoende. I ordet kvalitet omfattas stor kunskap om marknaden, bred erfarenhet, kontinuitet och flexibilitet. När Södermäklarna talar om närhet syftar de bland annat på att de har kontor på flera olika ställen i södra Stockholm och att de kan alla gator och kvarter i närområdet samt att deras mäklare är fokuserade på kunderna. Södermäklarna arbetar hårt för att alla kunder ska känna sig nöjda och för att alla bostadsaffärer ska bli riktigt bra. Det är också alltid enkelt och snabbt att nå sin mäklare på Södermäklarna, antingen via e-post eller via telefon. Med ordet oberoende vill Södermäklarna förtydliga att de är en mäklarbyrå som just förmedlar bostäder. De arbetar inte med försäkringar eller bolån och har inga utomstående ägare.

Fastighetsmäklare med god kännedom om marknaden

På Södermäklarna arbetar mäklare, som istället för att följa manualer och uppställda regler anpassar varje bostadsförsäljning efter rådande situation, efter säljarens önskemål och behov. Mäklaren besitter en stor kunskap om marknaden och kan utifrån sin erfarenhet lägga upp en smart försäljningsstrategi för att få till en riktigt lyckad affär. Det är viktigt att säljaren får förtroende för mäklaren och känner sig trygg hela vägen från värdering till påskrivet kontrakt.

Kostnadsfri värdering

Södermäklarna erbjuder värdering av bostäder på söder i Stockholm. En mäklare kommer då hem till säljaren och går igenom bostaden men tittar även på bostadens läge och huset i sin helhet. Värderingen är helt kostnadsfri och kan göras även om bostaden inte ska säljas direkt. Det finns även möjlighet att lägga en bevakning på bostaden med uppdatering om värdets utveckling. Vill du inte av någon anledning att mäklaren ska komma hem till dig finns även en möjlighet att göra värderingen digitalt.

Säljprocessen

Hela säljprocessen anpassas efter säljaren och bostaden men i de flesta fall börjar den med ett möte där mäklaren tillsammans med säljaren går igenom säljprocessens alla steg och skriver under ett förmedlingsavtal. Nästa steg är att samla in så mycket information som möjligt om bostaden. Det kan vara allt från planlösning och ytor till tekniska lösningar och föreningens ekonomi om det är en bostadsrätt. För att bostaden sedan ska kunna presenteras på bästa sätt är det viktigt att den städas ordentligt och gärna stylas för att bilderna ska bli så bra som möjligt. När foton är tagna ställs en attraktiv bostadsbeskrivning samman som presenterar bostaden både i ord och bild. Marknadsföringen sker till exempel på Södermäklarnas egen webbsida men även på hemnet.se. Södermäklarna marknadsför också bostäder i lokala tidningar, i mäklarkontorens skyltfönster, med direktreklam och på sociala medier. I de flesta fall planeras två visningar innan budgivningen drar igång. Säljaren hålls hela tiden underrättad om nya bud och när affären är klar skrivs kontrakt mellan säljaren och köparen.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare