Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
MOHV Haninge

MOHV Haninge

5 av 5 i betyg
MOHV Haninge

Vi på MOHV Haninge har fokus på att sälja bostäder i Haninge i Stockholm men vi säljer även fina bostäder i närliggande områden. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär och träffar gärna dig för att prata om din bostadsförsäljning.

MOHV Haninge är ett av Sveriges trendigaste och trevligaste mäklarkontor! Kombinationen av medvetna materialval, en varm atmosfär och vår lila pingvin bjuder in dig till en inspirerande och personlig miljö.

Sälj din bostad med MOHV – ett mäklarföretag som genom sina höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna.

Välkommen in till oss på Poseidons Torg 2B eller ring oss på 0775-33 30 70

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

MOHV Haninge
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Samuel Söderling mäklare
Samuel Söderling

Med marknadens bästa paketering och min fingertoppskänsla skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för just er försäljning! Min hunger ligger i utmaningen, att ständigt få utvecklas och att...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Samuel Söderling
Sofia Branting mäklare
Sofia Branting

Mitt mål är att mina köpare och säljare alltid skall vara 100 % nöjda under hela processen och att ingen fråga lämnas obesvarad. Jag älskar mitt yrke och min styrka är personlig service, engagemang och en stor kunskap! Har 13 års erfarenhet!

Mäklare Sofia Branting
Felix Winnersjö mäklare
Felix Winnersjö

Genom min bakgrund inom hockey på elitnivå har jag tagit med mig vad som krävs för att lyckas och att nå bästa resultat kräver hårt arbete, målinriktning och att aldrig ge upp. Med stort engagemang, disciplin och en stark målmedvetenhet kommer jag göra allt för din bostadsaffär få det bästa möjliga resultatet. Min tävlingsinstinkt tillsammans med mitt driv gör att jag alltid strävar efter att...

Mäklare Felix Winnersjö
Mäklarbild saknas
Elin Hultman

Elin Hultman är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge.

Mäklare Elin Hultman
Mäklarbild saknas
Sara Blomgren

Sara Blomgren är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge, Tyresö, Stockholms skärgård och Trollbäcken.

Mäklare Sara Blomgren
Mäklarbild saknas
Linnea Westlander

Linnea Westlander är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Haninge, Tyresö, Stockholms skärgård och Trollbäcken.

Mäklare Linnea Westlander

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Haninge.

MOHV Haninge
Poseidons Torg 2B
136 46 Haninge

haninge@mohv.se

08-99 29 29

Är du kontorschef på MOHV Haninge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.