MäklarOfferter

Mäkleriet på Näset

Mäklare1
Vår affärsidé är att ge våra kunder maximalt med tid och uppmärksamhet. Det resulterar i både kundnöjdhet och bättre slutpris. Med att ge våra kunder tid innebär det att vi inte har fler kunder än att vi kan ha full fokus genom hela affären på just din affär. Som kund visas ditt objekt på alla de forum som är synbara för de som söker bostad; Hemnet, vår hemsida och sociala medier. Du väljer själv var du vill synas med din bostad. Att sälja sin bostad är förenat med förändring, som påverkar alla inblandade både ekonomiskt och känslomässigt. Då behövs det en mäklare som kan inge förtroende och trygghet hos kunden. Ledorden är empati och förståelse för människor i olika livsskeden. Detta leder till förtroende. Det är detta som kännetecknar en personlig och engagerad mäklare. Välkomna!

Mäklare (1)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Mäkleriet på Näset.

Christin Koebe
Christin KoebeBrevchristin@maklerietpanaset.seTelefon0709-901249
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Steffensvägen 36C23638 HöllvikenKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil