MäklarOfferter

Lotsen Mäklarhus

Mäklare1
Välkommen till Torekov och Lotsen Mäklarhus Vi är en mäklare som förmedlar villor, fritidshus, gårdar, bostadsrätter och tomter i Torekov och på Bjärehalvön med omnejd, samt arbetar även med juridisk rådgivning för fastighetsmäklare i hela Sverige. Att välja rätt mäklare kan för många kännas svårt, då man normalt sett inte gör så många fastighetsaffärer i livet. Väljer Ni Lotsen Mäklarhus kan Ni känna Er extra trygga, då vi förutom att arbeta med fastighetsförmedling, även arbetar med juridisk rådgivning för fastighetsmäklare och privatpersoner i hela Sverige, vilket är unikt och ger Er som kunder en stor trygghet. Vi kommer varje dag i kontakt med många frågor och problem som kan uppstå vid en fastighetsaffär. Våra styrkor är 100 procent engagemang, personlig service och tillgänglighet och till detta en god lokalkännedom. Vår ambition är att göra vårt yttersta för att Ni som kunder skall känna Er nöjda. Varmt välkommen till Lotsen Mäklarhus med stort som litet uppdrag, så skall vi diskutera igenom just Er situation och Era önskemål!

Mäklare (1)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Lotsen Mäklarhus.

Katarina Petersson
Katarina PeterssonBrevkatarina@lotsen.seTelefon0707 364850
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Storgatan 3426977 TorekovKarta
Kontaktuppgifter:Brevinfo@lotsen.seTelefon0431 364850
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil