Lotsen Mäklarhus

Lotsen Mäklarhus

Lotsen Mäklarhus

Välkommen till Torekov och Lotsen Mäklarhus

Vi är en mäklare som förmedlar villor, fritidshus, gårdar, bostadsrätter och tomter i Torekov och på Bjärehalvön med omnejd, samt arbetar även med juridisk rådgivning för fastighetsmäklare i hela Sverige.

Att välja rätt mäklare kan för många kännas svårt, då man normalt sett inte gör så många fastighetsaffärer i livet. Väljer Ni Lotsen Mäklarhus kan Ni känna Er extra trygga, då vi förutom att arbeta med fastighetsförmedling, även arbetar med juridisk rådgivning för fastighetsmäklare och privatpersoner i hela Sverige, vilket är unikt och ger Er som kunder en stor trygghet. Vi kommer varje dag i kontakt med många frågor och problem som kan uppstå vid en fastighetsaffär. Våra styrkor är 100 procent engagemang, personlig service och tillgänglighet och till detta en god lokalkännedom. Vår ambition är att göra vårt yttersta för att Ni som kunder skall känna Er nöjda.

Varmt välkommen till Lotsen Mäklarhus med stort som litet uppdrag, så skall vi diskutera igenom just Er situation och Era önskemål!

Våra mäklare

Katarina Petersson mäklare
Katarina Petersson

Att välja rätt fastighetsmäklare kan för många kännas svårt, då man normalt sett inte gör så många fastighetsaffärer i livet. Väljer ni mig så kan ni känna er extra trygga då jag förutom att arbeta som fastighetsmäklare även under många år tidigare har arbetat med juridisk rådgivning för fastighetsmäklare i hela Sverige. Mina styrkor är att jag har lätt för att engagera mig i andra människor,...

Mäklare Katarina Petersson

Lotsen Mäklarhus
Storgatan 34
26977 Torekov

info@lotsen.se

0431 364850

www.lotsen.se

Är du kontorschef på Lotsen Mäklarhus?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis