MäklarOfferter

Katarina Petersson

Mäklare på Lotsen Mäklarhus

Katarina Petersson
Lotsen Mäklarhus

Att välja rätt fastighetsmäklare kan för många kännas svårt, då man normalt sett inte gör så många fastighetsaffärer i livet. Väljer ni mig så kan ni känna er extra trygga då jag förutom att arbeta som fastighetsmäklare även under många år tidigare har arbetat med juridisk rådgivning för fastighetsmäklare i hela Sverige. Mina styrkor är att jag har lätt för att engagera mig i andra människor, tycker om att skapa nya kontakter och göra affärer och vill göra mitt yttersta för att mina kunder skall bli nöjda. Jag vill att Du som kund skall känna dig 100 procent nöjd och arbetar för att du skall få ut bästa möjliga pris för Din bostad. Varmt välkommen till mig så skall vi diskutera igenom just Din situation och Dina önskemål.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Katarina Petersson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Katarina Petersson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Katarina säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag är som sagt förutom fastighetsmäklare också jurist och har under många år även arbetat med juridisk rådgivning för fastighetsmäklare i hela Sverige, då jag kommit i kontakt med många frågor som kan uppstå vid en fastighetsaffär. Vidare har jag 100 procent engagemang i varje affär, försöker vara tillgänglig i stort sett hela tiden samt har en mycket bra lokal kännedom.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Överallt kan man säga. Jag lägger upp bostadsannonsen på min hemsida www.lotsen.se, Hemnet m.m. Vidare har jag ett stort spekulantregister där tidigare kunder som varit spekulanter på andra objekt blir kontaktad om just din bostad. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Rekommendationer (0)

Katarina har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Katarina som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Katarina Petersson

Katarina jobbar som mäklare i Helsingborg, Halmstad, Ängelholm, Båstad, Hässleholm, Höganäs, Laholm, Klippan, Örkelljunga, Åstorp m.fl.

Objekttyper

Katarina förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Katarina erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Katarina

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Katarina

Katarina Petersson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Lotsen MäklarhusStorgatan 34, 269 77 TorekovBrev info@lotsen.seTelefon 0431 - 36 48 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare