Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred

Granne med Storstockholm i öster trivs vi fantastiskt bra här. Strängnäs är centralort i Strängnäs kommun, men här finns flera fina små orter och byar, var och en med sin egen unika charm – Mariefred förstås, med landmärket Gripsholm, och Stallarholmen, Åkers styckebruk och Merlänna för att nämna några. I själva Strängnäs bor knappt hälften av kommunens kring 35 000 invånare, som alla åtnjuter närheten till såväl Mälaren som Stockholm. Kommunikationerna är bra, så hela kommunen är ett bra alternativ för den som vill pendla till Stockholm eller kanske Södertälje.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Strängnäs & Mariefred
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sebastian Hanisch mäklare
Sebastian Hanisch

Jag vill att ni som säljare ska känna en trygghet genom hela processen. Allt från när vi ses första gången hemma hos er till avslutad försäljningen och i slutändan deklarationen som ska upprättas...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sebastian Hanisch
Hedvig Marmér mäklare
Hedvig Marmér

Att sälja en bostad är ingen liten sak och därför ska du som kund kunna känna dig trygg med att din fastighetsmäklare alltid gör sitt yttersta för att få till en lyckad bostadsaffär. Min ambition är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och jag jobbar stenhårt för att både säljare och köpare ska bli 100 % nöjda. Anlita mig om du vill ha en fastighetsmäklare som är engagerad, lyhörd,...

Mäklare Hedvig Marmér
Isaac Sundin Karlsson mäklare
Isaac Sundin Karlsson

För mig ska varje bostadsaffär genomsyras av engagemang, kunskap och personlighet. Med Länsförsäkringar i ryggen är det en självklarhet att trygghet och kundnöjdhet ligger i min högsta prioritet när du anlitar mig som din fastighetsmäklare.

Mäklare Isaac Sundin Karlsson
Mäklarbild saknas
Annica Ekervall

Annica Ekervall är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Näshulta, Skogstorp, Stora Sundby, Torshälla, Västra Näshulta, Ärla, Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers styckebruk.

Mäklare Annica Ekervall
Mäklarbild saknas
Zinnia Forzelius

Zinnia Forzelius är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers styckebruk.

Mäklare Zinnia Forzelius

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Mariefred och mäklare i Strängnäs.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred
Storgatan 26
64530 Strängnäs

strangnas@lansfast.se

0152-484660

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs & Mariefred?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.