Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralplan 3 i Karlskoga, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Karlskoga/Degerfors

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Karlskoga
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Therese Andersson

Therese Andersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Karlskoga och Granbergsdal.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Therese Andersson
Petter Hedström mäklare
Petter Hedström

Min bakgrund inom lagidrott gör att jag är en drivande lagspelare som vet att hårt arbete leder till gott resultat. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har en genuinitet längst hela affären. Med Länsförsäkringar som verktyg i min portfölj blandat med mitt engagemang och att inte lämna något till slumpen så kan jag erbjuda er en helhetslösning med fastighetsförmedling och även kunna hjälpa...

Mäklare Petter Hedström
Lina Wreje-Larsson mäklare
Lina Wreje-Larsson

Jag lägger ner 100% engagemang och energi på din affär, för att du ska bli mer än 100% nöjd. Rekommendationer är mitt levebröd och det är mitt motto, att efter vårt samarbete så ska du vilja rekommendera mig till andra.

Mäklare Lina Wreje-Larsson
Nathalie Israelsson mäklare
Nathalie Israelsson

Nathalie Israelsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Karlskoga och Granbergsdal.

Mäklare Nathalie Israelsson
Magnus Skagerstam mäklare
Magnus Skagerstam

Magnus Skagerstam är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Karlskoga och Granbergsdal.

Mäklare Magnus Skagerstam
Gustaf Florenius mäklare
Gustaf Florenius

Gustaf Florenius är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Degerfors, Svartå, Åtorp, Karlskoga och Granbergsdal.

Mäklare Gustaf Florenius
Mäklarbild saknas
Marie Florenius

Marie Florenius är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Karlskoga och Granbergsdal.

Mäklare Marie Florenius
Mäklarbild saknas
Anna Nordwall

Anna Nordwall är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Karlskoga och Granbergsdal.

Mäklare Anna Nordwall
Mäklarbild saknas
Johan Bergling

Johan Bergling är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Degerfors, Svartå, Åtorp, Karlskoga och Granbergsdal.

Mäklare Johan Bergling

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Karlskoga.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga
Centralplan 3
69132 Karlskoga

karlskoga@lansfast.se

0586-740000

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.