Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Karlsson & Uddare Saltsjöbaden

Karlsson & Uddare Saltsjöbaden

5 av 5 i betyg
Karlsson & Uddare Saltsjöbaden

KARLSSON & UDDARE ÄR DIN MÄKLARE I SALTSJÖBADEN

Söker du en fastighetsmäklare som kan allt om Saltsjöbaden? Då har du hittat rätt!

Vi är marknadsledande enligt Hemnet och har många års erfarenhet av fastighetsförmedling. Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål.

96% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är vi mycket stolta över.

Välkommen in till vårt lokalkontor på Gamla Skolvägen 36!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Karlsson & Uddare Saltsjöbaden
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anna Strömberg mäklare
Anna Strömberg

GLAD, DRIVEN OCH SER ALLTID MÖJLIGHETER Med en magisterexamen i ekonomi från Stockholms universitet och lång erfarenhet från bank- och finansvärlden har jag en bra grund att stå på. Som person är jag glad, positiv och målinriktad vilket varit en stor tillgång i arbetsliv, idrottskarriär och privat. Jag har en förmåga att alltid se möjligheter och gör mitt yttersta för att alla inblandade...

Mäklare Anna Strömberg
Karin Schwyzer mäklare
Karin Schwyzer

GLAD, DRIFTIG OCH LYHÖRD Jag mäklade min första bostad 2004 och tycker fortfarande att jag har ett av världens roligaste jobb. Variationen av bostäder, människor och en ständigt föränderlig marknad gör att ingen dag blir den andra lik. Som mäklare är jag alltid noggrann, påläst, lyhörd och jobbar hårt för att både säljare och köpare ska känna sig nöjda.

Mäklare Karin Schwyzer
Catharina Lager Sundberg mäklare
Catharina Lager Sundberg

Välj mig med hjärtat! Att välja rätt mäklare är viktigt, mycket viktigt. Mitt råd till dig är att välja med hjärtat. Du måste känna förtroende för den som ska sköta om din stora affär. Med en jur. kand. och många års erfarenhet som mäklare är jag kunnig, konkret och tydlig. Jag möter dig där du är i livet, håller vad jag lovar och jobbar hårt för att du ska göra en riktigt bra affär.

Mäklare Catharina Lager Sundberg
Jeanette Eriksson mäklare
Jeanette Eriksson

Sedan 2009 har jag förmedlat bostäder över hela Stockholm. Nu har jag valt att jobba på hemmaplan där jag är uppväxt och bosatt. Som mäklare är jag alltid påläst, hjälpsam och noggrann. Mitt mål är att både köpare och säljare ska känna sig trygga och nöjda under hela processen.

Mäklare Jeanette Eriksson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Saltsjöbaden.

Karlsson & Uddare Saltsjöbaden
Gamla Skolvägen 36
13335 Saltsjöbaden

info@karlssonuddare.se

0708954967

Är du kontorschef på Karlsson & Uddare Saltsjöbaden?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.