Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Hägersten, Liljeholmen & Skärholmen

HusmanHagberg Hägersten, Liljeholmen & Skärholmen

4,8 av 5 i betyg
HusmanHagberg Hägersten, Liljeholmen & Skärholmen

Välkomna till HusmanHagberg.

Vi är ett av landets ledande företag i fastighetsmäklarbranschen. Vår ambition är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område vi verkar. I söderort har vi ett starkt fäste med flera framgångsrika kontor. Vi samarbetar med flera av de större bankerna och är en etablerad aktör i området. Vi utgår från två kontor, ett i Aspudden och ett i Fruängen.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Hägersten, Liljeholmen & Skärholmen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jennie Göthlin mäklare
Jennie Göthlin

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2007 och har under mina år utvecklat ett högt arbetstempo och har ett brinnande engagemang för mitt arbete. För mig är ett affärsmässigt kundfokus på både...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jennie Göthlin
Jessica Holappa mäklare
Jessica Holappa

Mitt största fokus är kundnöjdhet och därför lägger jag stor vikt i att anpassa mig efter varje kunds olika förutsättningar och behov. Mina ledord är produktivitet, ärlighet och flexibilitet.

Mäklare Jessica Holappa
Johan Lundberg mäklare
Johan Lundberg

Jag har i många år varit en av Stor-Stockholms mest anlitade mäklare. Min framgångsfaktor har främst varit att jag jobbar hårdare än de flesta kollegor i branschen, vilket krävs i en allt tuffare marknad. I övrigt är jag en driven men lugn och erfaren mäklare med god förhandlingsvana, vilken ofta är avgörande i dagens bostadsaffärer, där budgivningen är ett viktigt moment att behärska.

Mäklare Johan Lundberg
Yousif Gorges mäklare
Yousif Gorges

Vill du anlita en mäklare som gör det lilla extra för att du ska få bästa möjliga slutpris? Då har ni hittat rätt! Gör som många andra säljare, börja med att ta kontakt med mig så berättar jag hur vi går till väga för att maximera just ditt slutpris.

Mäklare Yousif Gorges

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hägersten, mäklare i Liljeholmen och mäklare i Skärholmen.

HusmanHagberg Hägersten, Liljeholmen & Skärholmen
Hägerstensvägen 138
12649 Hägersten

hagersten@husmanhagberg.se

08-645 66 00

Är du kontorschef på HusmanHagberg Hägersten, Liljeholmen & Skärholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.