MäklarOfferter

Orhan Aydin

Mäklare på Fastighetsbyrån

Orhan Aydin
BetygStjärna4,5/5
Fastighetsbyrån

Hej, jag heter Orhan Aydin Jag brinner för detta yrke och vill alltid överträffa kundens förväntningar. Denna drivkraft gör att jag hjälper kunden att få maximalt betalt. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och det har jag nu nytta av i mitt yrkesval då skillnaden mellan en riktigt bra affär, och en affär kräver det där lilla extra av mig. Jag fokuserar på att sälja bostadsrätter, fastigheter och har fått ett antal utmärkelser både internt hos oss i Stockholm men även av vår rikstäckande mäklarkedja för mina ansträngningar. Jag är född & uppvuxen i Uppl Väsby vilket ger mig en mycket stark lokal förankring! Jag är oerhört glad över att få jobba på en mäklarbyrå med så stark lokal förankring vilket gör att jag kommer ännu närmare mina kunder. Jag är alltid glad och positiv, och gillar att träffa nya människor. På fritiden spelar jag fotboll och tennis när jag inte umgås med vänner och familj. Mig når ni på 073 503 80 67

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Orhan Aydin, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Orhan Aydin samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Orhan säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag en tävlingsinriktad och engagerad mäklare med målet att göra den absolut bästa affären för kunden. Tillsammans med kunden sätter jag alltid upp ett gemensamt mål, för att nå bästa resultat. Orhan har en otrolig kunskap om Upplands Väsby inte minst med tanke på att han är uppvuxen här. Att vara informativ, engagerad och visa lika stort intresse för både säljare och köpare, uppskattas av kunderna. Något som verkligen gäller för Orhan. Ska du sälja din bostad och värdesätter affärsmässighet så kontaktar du mig för ett första möte, säger Orhan.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför våra kunders objekt efter kundens önskemål. Vanligtvis räcker det med att annonsera via Hemnet och Fastighetsbyrån (som är Sveriges näst största bostadssajt). Vi marknadsför även via sociala medier inför visning, som t.ex Facebook och Instagram. Jag säljer i genomsnitt mina bostadsuppdrag snabbast, i jämförelse med mina kollegor i kommunen.

Rekommendationer (1)

Orhan Aydin har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Nashwan S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Upplands Väsby

Jag rekommenderar Orhan då han var trevlig och jag är nöjd med honom som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Orhan Aydin

Orhan jobbar som mäklare i Upplands Väsby.

Objekttyper

Orhan förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Orhan erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Orhan

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Orhan

Orhan Aydin är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Upplands Väsby
Stjärna4,5/5
Fastighetsbyrån Upplands VäsbyDrabantgatan 9, 194 49 Upplands VäsbyBrev upplandsvasby@fastighetsbyran.seTelefon 08 - 590 860 10
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare