Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Sunne

Fastighetsbyrån Sunne

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Sunne

Välkommen till oss i Sunne i hjärtat av Fryksdalen. Vårt arbetsområde är Sunne kommun. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jord- och skogsfastigheter, kommersiella- och industrifastigher.

Att sälja/köpa en fastighet är oftast en av de största affärerna man gör i livet och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov. Vårt nära samarbete med Swedbank gör att vi kan ge dig en trygg och omsorgsfullt skött fastighetsaffär.

Vi erbjuder er som ska sälja marknadens bästa marknadsföring med den senaste tekniken. Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt.

Ni som köpare ska veta att det är hit som säljarna kommer. Vårt utbud är rikligt och marknaden fungerar mycket bra så chansen att ni som köpare hittar vad ni söker är mycket stor.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar angående er blivande fastighetsaffär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Sunne
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Martin Backlundh mäklare
Martin Backlundh

Martin är en av två som driver Fastighetsbyrån Sunne, har en examen i fastighetsekonomi och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011. Martin är född och uppvuxen i Lysvik. Det bästa med jobbet är den dagliga kontakten med alla sorters människor. Känslan när man gjort en kund nöjd utifrån deras behov och önskemål är underbar. Privat läggs mycket tid hemma på gården samt en del tid på...

Mäklare Martin Backlundh
Mäklarbild saknas
Anders Setherberg

Anders Setherberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Munkfors, Ransäter, Sunne, Gräsmark, Lysvik, Rottneros, Västra Ämtervik och Östra Ämtervik.

Mäklare Anders Setherberg
Mäklarbild saknas
Maria Johansson

Maria Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Munkfors, Ransäter, Sunne, Gräsmark, Lysvik, Rottneros, Västra Ämtervik och Östra Ämtervik.

Mäklare Maria Johansson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sunne.

Fastighetsbyrån Sunne
Storgatan 31
68630 Sunne

sunne@fastighetsbyran.se

0565-13335

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Sunne?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.