Martin Backlundh, Mäklare på Fastighetsbyrån

Martin
Backlundh
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Martin Backlundh

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Martin?

Martin är en av två som driver Fastighetsbyrån Sunne, har en examen i fastighetsekonomi och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011. Martin är född och uppvuxen i Lysvik. Det bästa med jobbet är den dagliga kontakten med alla sorters människor. Känslan när man gjort en kund nöjd utifrån deras behov och önskemål är underbar. Privat läggs mycket tid hemma på gården samt en del tid på föreningslivet inom fotbollen på bygden.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Välkommen till oss i Sunne i hjärtat av Fryksdalen. Vårt arbetsområde är Sunne kommun. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, jord- och skogsfastigheter, kommersiella- och industrifastigher.
Att sälja/köpa en fastighet är oftast en av de största affärerna man gör i livet och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov. Vårt nära samarbete med Swedbank gör att vi kan ge dig en trygg och omsorgsfullt skött fastighetsaffär.
Vi erbjuder er som ska sälja marknadens bästa marknadsföring med den senaste tekniken. Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt.
Ni som köpare ska veta att det är hit som säljarna kommer. Vårt utbud är rikligt och marknaden fungerar mycket bra så chansen att ni som köpare hittar vad ni söker är mycket stor.
Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar angående er blivande fastighetsaffär.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-08-14.

Martin säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Martin erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Martin Backlundh
är mäklare på

Är du Martin Backlundh?
Logga in och redigera din presentation här.