Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Sara Malm, Mäklare på Fastighetsbyrån Sjöbo

Sara
Malm
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Sara Malm

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sara?

Jag har många års erfarenhet av försäljning och som uppväxt Sjöbobo ligger mina styrkor i god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Jag arbetar med stort engagemang och precision och lägger en enorm vilja och driv i mitt arbete. Min målsättning är alltid 100% nöjda kunder, och jag ger mig inte förrän jag nått mitt mål!

Vad skiljer Sara Malm från andra mäklare?

Som fastighetsmäklare får jag möta flera olika typer av människor som befinner sig i olika stadier i livet. Att köpa och sälja en bostad är ett stort beslut. Därför är det viktigt för mig att vara lyhörd och tillgänglig gentemot mina kunder för att de ska känna sig trygga genom hela affären. Tydlighet och noggrannhet är viktiga ledord för mig i mitt arbete. Jag är en driven fastighetsmäklare som hela tiden vill utvecklas framåt och jag är inte rädd för att ta mig an nya utmaningar! Genom att anlita mig får du en aktiv och engagerad fastighetsmäklare full av energi och som brinner för att göra din bostadsaffär till en lyckad affär med hög kvalitet och kundnöjdhet. Med min tillgänglighet finns jag alltid nära till hands för att vägleda dig genom hela processen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Som född och uppväxt i Sjöbo ligger mina främsta styrkor i min goda lokalkännedom och mitt breda kontaktnät. Jag vet hur nära det är till skolor, promenadstråk, bussförbindelser och vilken pizzeria som har den bästa flyttpizzan. Som boende och verksam i Sjöbo kommun vet jag vilka köpare som är intresserade av olika bostäder samt hur man bäst når de!

Hur marknadsför Sara sina bostadsförsäljningar?

Jag arbetar aktivt för att marknadsföra din bostad rätt och riktigt. Varje bostadsaffär är ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Genom professionella stylister och fotografer skapar vi förutsättningarna för att lyfta fram alla fördelar som finns i just din bostad. Tillsammans med bildmaterial och interiörbeskrivning marknadsförs sedan din bostad i en rad olika kanaler, allt för att nå ut till en så stor kundgrupp som möjligt!

Några kanaler som jag jobbar med är:

- Annonsering på Fastighetsbyrån.se med över en miljon unika besökare i veckan
- Heltäckande internetannonsering på Hemnet
- Sociala Medier
- Flyers
- Digitala fönsterskyltningar
- Matchning i vårt rikstäckande spekulantregister

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-08-09.

Sara säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Sara erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Sara Malm
är mäklare på

Är du Sara Malm?
Logga in och redigera din presentation här.