MäklarOfferter

Aday Duru

Mäklare på Fastighetsbyrån

Aday Duru
BetygStjärna4,5/5
Fastighetsbyrån

Jag kan idag med hjälp av Fastighetsbyråns verktyg, leda dig som kund genom en av ditt livs största affärer på ett tryggt, affärsmässigt och resultatinriktat sätt som är anpassat efter dina krav, kriterier och behov, då jag har en målsättning att ni skall vara 100% nöjda med hela förmedling processen.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Aday Duru, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Aday Duru samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Aday säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag jobbar på det kontoret som är störst i hela landet samt i området jag är verksam i med marknadsandelar om över 43% av alla sålda bostäder i Botkyrka kommun (enligt Hemnets statistik). På individuell nivå har jag under tiden jag varit verksam mäklare varit en av de mäklare som förmedlat flest bostäder i Botkyrka kommun samt nöjdast kunder. Skillnaden mellan mig och andra mäklare är att när du anlitar mig som mäklare anlitar du hela Fastighetsbyrån som representerar dig i din förmedlings process med din bostad och dig själv i fokus. Vi anpassar din förmedlings process helt efter dina önskemål och vägleder dig om hur vi når dina önskade mål på bästa sätt tillsammans.
Jag ser mäklar yrket som en livsstil och är alltid tillgänglig. Om du har några frågor eller funderingar kring bostadsmarknaden är du välkommen att kontakta mig, ni kan ringa mig oavsett om det rör sig om en värdering, förmedling eller konsultation.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag sätter inga begränsningar i marknadsföringen av din bostad då det är väldigt olika från bostad till bostad och situation till situation. Det som är till störts fördel är att ni får tillgång till fastighetsbyråns alla verktyg och hemsida helt kostnadsfritt då vi har den näst största plattformen för bostadsannonser efter Hemnet med 1 000 000 unika besökare i veckan.

Rekommendationer (1)

Aday Duru har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Khaqan Y.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Alby

Aday skötte försäljningen bra på alla sätt. Han sålde snabbt och det gick smidigt. Vi känner oss nöjda och vi kan rekommendera andra att välja Aday som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Aday Duru

Aday jobbar som mäklare i Botkyrka.

Objekttyper

Aday förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Aday erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Aday

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Aday

Aday Duru är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Stjärna4,5/5
Fastighetsbyrån Norra BotkyrkaHallunda Torg 1, 145 68 NorsborgBrev norrabotkyrka@fastighetsbyran.seTelefon 08 - 534 710 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare