Åsa Larsson, Mäklare på Fastighetsbyrån Lysekil

Åsa
Larsson
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg
Visa Åsas rekommendationer

Om Åsa Larsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Åsa?

Det viktigaste för mig, är att anpassa mig i varje unik affär och se till att både säljare och köpare blir nöjda. Som person är jag engagerad, har hög tillgänglighet och ambitionsnivå samt är dessutom lyhörd, effektiv och noggrann. De egenskaperna, tillsammans med att jag alltid har ett leende på läpparna, medför att jag har hög kundnöjdhet.
Fastighetsbyrån, som både är Sveriges och Lysekils största mäklare, har dessutom de bästa verktygen och förutsättningarna för att ni ska få så bra betalt som möjligt och en bra försäljningsprocess.

Har Ni några som helst frågor eller funderingar kring bostadsmarknaden eller byta boende - kontakta mig för en förutsättningslös dialog!

Vad skiljer Åsa Larsson från andra mäklare?

Jag är den mäklare som sålt flest fastigheter i Lysekils kommun 2014-2020 och har genom åren byggt upp ett stort spekulantregister med kunder som jag kan kontakta vid en försäljning.
Min marknadsposition har jag förtjänat genom hårt arbete och bra service och jag har ett högt nöjd-kund-index.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag både bor och verkar i Lysekils kommun vilket ger mig de bästa förutsättningarna både när det gäller service, flexibilitet och tillgänglighet samt att det ger mig en möjlighet att tipsa om allt från bra förskolor till hantverkare, till bra vandringsleder och var man köper bästa skaldjuren direkt från fiskebåten.

Lysekils kommun erbjuder en spännande och varierande marknad där vi både har bostäder för åretrunt-bruk samt många fritidshus vilket ger stor omväxling men också ställer stora krav på kunskap om de olika hustyperna, bostadsrättsföreningarna samt system för vatten och avlopp.

Hur marknadsför Åsa sina bostadsförsäljningar?

Idag möter vi initialt främst spekulanterna i den digitala världen och därför annonseras våra bostäder i första hand ut via hemnet.se, fastighetsbyran.se (som är den största portalen efter hemnet), på den norska motsvarigheten till hemnet, finn.no samt med en specialanpassad annons på facebook/instagram.
Bra bilder är A och O i den digitala världen och därför så anlitas alltid proffsfotograf med möjlighet till drönarbilder och film. Naturligtvis finns vår stylist alltid redo om man vill ha en extra touch!
Dessutom erbjuds såklart skyltning på mäklarkontor, marknadsföring i området, matchning mot vårt spekulantregister som är ett av de största då Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-19.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Åsa säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Åsa erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Åsa Larsson
är mäklare på

Är du Åsa Larsson?
Logga in och redigera din presentation här.