Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Östersund

Fastighetsbyrån Östersund

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Östersund

Din mäklare i Östersund!

Östersund är staden vi älskar, bor och jobbar i. Staden som har en unik puls av stad och fjäll. Östersund är känd som Vinterstaden och under 2019 kammades titlarna Årets stadskärna och Årets studentstad hem.

Under vintrarna fyller vi Vinterparken med långfärdsskridskor och kaffetermosar - under somrarna samlas vi under björkarna i Surfbukten.
I slutet av juli bubblar hela staden när musikfestivalen Storsjöyran går av stapeln och vår egen president håller tal på torget.
På arenan kan vi stolt heja på vårt allsvenska fotbollslag ÖFK.

Fastighetsbyrån har funnits i Östersund sedan 1970-talet och vi är den största och ledande aktören på bostadsmarknaden. Med flest genomförda affärer har vi marknadens starkaste kundregister.

På kontoret är vi ett engagerat gäng med samma mål - att överträffa våra kunders förväntningar och skapa den bästa kundupplevelsen. Med professionalism, trygghet och en rak och ärlig kommunikation hjälps vi åt att varje år förmedla hundratals villor och bostadsrätter.

Vi hjälper dig gärna med alla typer av bostadsfunderingar.

Välkommen in till oss på Fastighetsbyrån i Östersund!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Östersund
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Daniel Sjöberg

Daniel Sjöberg är mäklare på Fastighetsbyrån i Krokom, Alsen, Aspås, Dvärsätt, Föllinge, Nälden, Offerdal, Trångsviken, Valsjöbyn, Ås, Östersund, Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Lit, Munkflohögen,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Daniel Sjöberg
Mäklarbild saknas
Josefin Dahlsten

Josefin Dahlsten är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Krokom, Alsen, Aspås, Dvärsätt, Föllinge, Nälden, Offerdal, Trångsviken, Valsjöbyn,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Josefin Dahlsten
Kristoffer Henriksson mäklare
Kristoffer Henriksson

Stort engagemang och jobbar stenhårt för att just du ska bli nöjd.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Kristoffer Henriksson
Anton Lundin mäklare
Anton Lundin

En av mina största styrkor är att jag är social. Jag har lätt att få kontakt med människor men framför allt en förmåga att både förstå kunden och att kunden ska förstå och kännas sig trygg med mig.

Mäklare Anton Lundin
Kerstin Bergström mäklare
Kerstin Bergström

Nöjda kunder är A och O för mig vilket har visat sig genom åren med många rekommendationer och flertalet återkommande kunder.

Mäklare Kerstin Bergström
Ulf Ringdahl mäklare
Ulf Ringdahl

Jag är mäklaren med ständigt fokus att uppnå nya höga mål. Jag älskar utmaningar och min inställning är att inte fokusera på eventuella uppförsbackar utan snarare komma förbi dem, se möjligheter, ständigt hitta lösningar och vara formbar. Med stor tävlingsinstinkt, en otroligt bred kunskap och med en erfarenhet utöver det vanliga är jag mäklaren som dagligen strävar efter att hitta nya vägar för...

Mäklare Ulf Ringdahl
Mäklarbild saknas
Olivia Hedin

Olivia Hedin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Åre, Bydalen, Duved, Hallen, Järpen, Mattmar, Mörsil, Storlien, Undersåker, Vålådalen, Östersund, Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Lit, Munkflohögen, Orrviken och Tandsbyn.

Mäklare Olivia Hedin
Mäklarbild saknas
Annika Ringdahl

Annika Ringdahl är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Krokom, Alsen, Aspås, Dvärsätt, Föllinge, Nälden, Offerdal, Trångsviken, Valsjöbyn, Ås, Östersund, Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Lit, Munkflohögen, Orrviken och Tandsbyn.

Mäklare Annika Ringdahl
Mäklarbild saknas
Daniel Olofsson

Daniel Olofsson är mäklare på Fastighetsbyrån i Östersund, Brunflo, Frösön, Fåker, Häggenås, Lit, Munkflohögen, Orrviken och Tandsbyn.

Mäklare Daniel Olofsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Östersund.

Fastighetsbyrån Östersund
Samuel Permans Gata 9
83131 Östersund

ostersund@fastighetsbyran.se

063-14 14 60

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Östersund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.