Bülow & Lind

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Bülow & Lind

Bülow & Lind

Huvudkontor Bülow och Lind Fastighetsförmedling AB 4,9 av 5 i betyg Orgnummer: 556374-3995

Besöksadress: Östergatan 23 Postadress: 222 23 Lund

Telefon: 040-300 305

Bülow & Lind är den 39:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 13 mäklare fördelat på 3 mäklarkontor.

Bülow & Lind

Bülow & Lind är en mäklarbyrå som kan hjälpa till att sälja, köpa och värdera bostäder i Skåne, till exempel i Malmö, Lund, Burlöv, Kävlinge, Genarp, Svedala, Lomma och Vellinge. Fastighetsmäklare på Bülow & Lind har god lokalkännedom samt bred kunskap och erfarenhet av branschen och hjälper sina kunder till lyckade bostadsaffärer. Bülow & Lind har mäklarkontor i Malmö, Lund och Löddeköpinge. Förutom skickliga mäklare erbjuder även mäklarfirman kontakter till stylister, målare, besiktningsföretag, städfirmor och bankkontakter – allt som behövs för att skräddarsy varje försäljning och anpassa affären efter kundens och objektets önskemål och förutsättningar. Att sätta kunden i centrum är en självklarhet för Bülow & Lind. Att sälja och köpa en ny bostad är en stor affär och därför är det viktigt att kunden känner sig trygg genom affärens alla delar. Bülow & Linds erfarna mäklare skapar goda förutsättningarna för en lyckad affär och tar sig an alla uppdrag med stort engagemang och med hög servicenivå.

Försäljningens olika steg

Med god lokalkännedom har fastighetsmäklarna på Bülow & Lind koll på huspriserna i Skåne och kan erbjuda en kostnadsfri värdering. I nästa steg i försäljningsprocessen samlar mäklaren in så mycket fakta som möjligt om bostaden och en fotograf bokas för att ta fina bilder till objektsbeskrivningen. Styling av bostaden har visat sig vara en effektiv metod för att öka värdet och locka till sig fler spekulanter. Bülow & Lind samarbetar med professionella stylister som kan hjälpa säljaren att se över bostaden och ge konkreta tips hur den på bästa sätt kan förberedas för att se välkomnande och inbjudande ut. Stylingkonsultationen ingår i förmedlingsuppdraget utan extra kostnad. I nästa steg i försäljningsprocessen marknadsförs bostaden i olika kanaler och en visning bokas in. Mäklaren är självklart med på visningen för att ge spekulanterna information om bostaden och svara på alla frågor. Under budgivningen håller mäklaren säljaren uppdaterad om buden som kommer in och när säljare och köpare är överens upprättas köpehandlingarna. Det sista steget i försäljningsprocessen är överlämningen av nycklar till de nya ägarna och i samband med detta görs likvidavstämningen.

Bulow & Lind – en mäklarfirma med engagemang

Det finns några faktorer som är extra viktiga för att bostadsaffären ska bli riktigt lyckad. God lokalkännedom är en sådan faktor. Genom att känna till den lokala marknaden kan mäklare på Bulow & Lind guida både säljare och köpare rätt. De har kännedom om förskolorna och grundskolorna i området och kan tipsa om fina naturområden, allmänna kommunikationer och bra affärer, restauranger och caféer. Allt detta är viktigt för att kunna presentera bostaden på bästa sätt och just presentationen är en mycket viktig del av försäljningen för att locka potentiella köpare till visningarna. Bülow & Lind har även ett brett kontaktnät med framtida köpare och även ett eget spekulantregister.

Klara, färdiga, sälj

För att bostadsaffären ska bli en lyckad affär är det viktigt att vara påläst och förberedd. Bülow & Lind erbjuder en tjänst som de kallar Klara, färdiga, sälj och som bygger på fyra steg. Mäklaren börjar med att värdera bostaden kostnadsfritt och erbjuder då även en stylingkonsultation. Efter detta fotograferas bostaden och mäklaren tar fram en objektsbeskrivning. Detta innebär att bostaden är väl förberedd inför en försäljning och när säljaren är redo kan förmedlingen börjar direkt.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Bülow & Linds kontor